شناسهٔ خبر: 75427623 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

استمرار فعالیت واحدهای تولیدی باید اولویت همه دستگاه‌ها باشد

مدیرکل صمت خراسان جنوبی گفت: رفع موانع بانکی و تأمین اجتماعی از مهم‌ترین دغدغه‌های واحدهای تولیدی استان است و حفظ اشتغال موجود، پرداخت حقوق کارگران و استمرار فعالیت واحدهای تولیدی باید اولویت همه دستگاه‌ها باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان جنوبی با حضور مدیران استانی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی به ریاست استاندار برگزار شد که در این نشست 30 مصوبه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت 29 مصوبه به تأیید اعضا رسید.

در این جلسه، مهدی پارسا، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به ثبت جهانی محصولات معدنی استان اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و از طریق مدیریت فضای کسب‌وکار، موفق شدیم هفت محصول معدنی خراسان جنوبی را در سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) به ثبت برسانیم.

وی افزود: ثبت جهانی آن‌ها می‌تواند نقش بسزایی در توسعه صادرات غیرنفتی و ارتقاء جایگاه معدنی استان داشته باشد.

پارسا در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در مسیر تولید، تأکید کرد: هیچ دستگاه اجرایی، بانک یا نهاد خدمات‌رسانی حق ندارد بدون مصوبه و تصمیم کارگروه تسهیل استان، نسبت به اقدام حقوقی یا مسدودسازی حساب‌های واحدهای صنعتی و تولیدی اقدام کند.

مدیرکل صمت خراسان جنوبی با بیان اینکه رفع موانع بانکی و تأمین اجتماعی از مهم‌ترین دغدغه‌های واحدهای تولیدی استان است، خاطرنشان کرد: حفظ اشتغال موجود، پرداخت حقوق کارگران و استمرار فعالیت واحدهای تولیدی باید اولویت همه دستگاه‌ها باشد.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی، همراهی همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی با بخش تولید، رمز عبور از چالش‌های اقتصادی و تضمین پایداری فضای کسب‌وکار در استان است.

انتهای پیام/ 258