شناسهٔ خبر: 75427271 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

موفقیت «قابل توجه» ایمپلنت الکترونیکی در بازگرداندن بینایی

صاحب‌خبر -

شفقنا- کارشناسان از موفقیت «قابل توجه» ایمپلنت الکترونیکی در بازگرداندن بینایی تمجید می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: یک ایمپلنت چشم الکترونیکی به ضخامت نصف موی انسان به افرادی که دچار نابینایی لاعلاج هستند کمک کرده تا دوباره ببینند و «عصر جدیدی» را در مقابله با نابینایی آغاز نمایند.

پزشکانی که این دستگاه پروتز سیم‌کارت‌شکل را در بدن بیماران کاشته‌اند می‌گویند که این دستگاه به بسیاری از ۳۸ بیمار مسن شرکت‌کننده در این آزمایش کمک کرده است تا توانایی خواندن حروف، اعداد و کلمات را دوباره به دست آورند.

این ایمپلنت در بیمارستان چشم مورفیلدز در لندن به بیماران ارائه شده است. بیماران نابینا در واقع قادر به بازیابی معنادار بینایی مرکزی خود هستند، کاری که قبلاً هرگز انجام نشده است. بازیابی توانایی خواندن، پیشرفت بزرگی در کیفیت زندگی آنها است، خلق و خوی آنها را بهبود می‌بخشد و به بازیابی اعتماد به نفس و استقلال آنها کمک می‌کند.

این آزمایش نشان داد که ۸۴٪ از شرکت‌کنندگان پس از نصب ایمپلنت، به نام دستگاه پریما، دوباره قادر به خواندن حروف، اعداد و کلمات بودند. به قول کارشناسان این یک انقلاب در چشم پزشکی است.

این خبر را در گاردین ببینید