شناسهٔ خبر: 75417519 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

100 میلیارد ریال تسهیلات برای تولید گوشت قرمز در بردسکن مصوب شد

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان بخش دامپروری، 100 میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی در شهرستان بردسکن مصوب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بردسکن، مهدی مسروری در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان بخش دامپروری، 100 میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی در شهرستان بردسکن مصوب شد تا با تأمین سرمایه در گردش واحدهای دامی، زمینه رونق تولید گوشت قرمز و افزایش بهره‌وری در این بخش فراهم شود.

وی افزود: حمایت از بخش تولید و تأمین سرمایه در گردش واحدهای دامداری از اولویت‌های اصلی این طرح است؛ تأمین نهاده مورد نیاز واحدهای دامداری، خرید دام پرواری و تهیه علوفه از جمله محورهای اختصاص این تسهیلات به دامداران شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه تاکنون 54 نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات به بانک عامل کشاورزی معرفی شده‌اند گفت: پرداخت این تسهیلات نقش مؤثری در افزایش ظرفیت واحدهای پرواربندی دارد.

وی بیان کرد: این اقدام می‌تواند به خودکفایی در تولید پروتئین دامی، تأمین نهاده‌های مورد نیاز دامداران و ارتقای امنیت غذایی در منطقه کمک کند. حمایت از دامداران، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، ضرورتی انکارناپذیر است و این طرح می‌تواند از افزایش قیمت محصولات پروتئینی و لبنی جلوگیری کند.

مسروری خاطرنشان کرد: هرچند این تسهیلات گامی مؤثر در حمایت از دامداران است، اما میزان آن با توجه به تورم موجود کافی نیست و با رفع موانع اداری، افزایش به‌موقع اعتبارات و واقعی‌سازی سقف تسهیلات، می‌توان اثربخشی این طرح را چندین برابر کرد.

انتهای پیام/282