شناسهٔ خبر: 75405226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جمع‌آوری 140 متکدی، معتادان متجاهر و کودکان کار در کاشان

شهردار کاشان از اجرای طرح نضت ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و جمع‌آوری 140 متکدی، معتادان متجاهر و کودکان کار در کاشان خبر داد.

صاحب‌خبر -

ابوالفضل ساروقیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با اشاره به ادامه اجرای «نهضت بزرگ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی» در شهرستان کاشان، اظهار داشت: طی شش ماه نخست آغاز سال جاری، 140 نفر از متکدیان، کودکان کار، معتادان متجاهر و افراد بی‌خانمان شناسایی، جمع‌آوری و ساماندهی شده‌اند.

ساروقیان با اشاره به جزئیات این طرح خاطرنشان کرد: طی انجام این فرآیند، 111 مرد شامل 65 معتاد متجاهر، 25 کودک کار، 18 متکدی و سه بی‌خانمان و 29 زن شامل شش متکدی، 14 معتاد متجاهر و 9 کودک کار شناسایی و ساماندهی شدند.

شهردار کاشان ضمن اشاره به ساماندهی افراد بی‌خانمان در این طرح خاطرنشان کرد: افراد بی‌خانمان شناسایی شده به دلیل سالمند بودن به آسایشگاه سالمندان معرفی و تحویل داده شدند.

وی تأکید کرد: این طرح با همکاری مستمر دادستانی، فرمانداری، نیروی انتظامی و اداره بهزیستی، این افراد شناسایی، جمع‌آوری و جهت بازتوانی و بازگشت به جامعه و خانواده به مراکز ذی‌ربط تحویل داده شدند.

ساروقیان با اشاره به تداوم گشت‌های شبانه‌روزی در بوستان‌های مختلف و نقاط گوناگون شهر افزود: در این عملیات‌ها، افراد بی‌خانمان به گرمخانه‌ها منتقل و پذیرش مردان و زنان معتاد در کمپ‌های ترک اعتیاد، با پرداخت هزینه‌های قانونی نگهداری از سوی شهرداری کاشان، صورت گرفته است.

وی ضمن قدردانی از اهتمام واحد غربالگری شهرداری و حمایت دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، فرمانداری، بهزیستی و دیگر نهادهای مسئول گفت: در ماه‌های اخیر گشت واحد غربالگری شهرداری کاشان با همکاری نهادهای مربوطه توانسته است با این جمع‌آوری متکدیان، معتادین متجاهر و افراد آسیب دیده و تحویل آنها به سامان سراهای تحت قرارداد در بهبود این افراد و چهره شهر گامی مثبت و بزرگ را بردارد.

شهردار کاشان همچنین پاسخگویی به گزارش‌های مردمی از طریق سامانه 137 را از دیگر محورهای مهم این طرح عنوان کرد و افزود: هدف نهایی این نهضت، ارتقای امنیت روانی، بهبود چهره شهر و حمایت انسانی از افراد آسیب‌دیده است.

انتهای پیام/801