شناسهٔ خبر: 75404170 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

برگزاری نمایشگاه «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» در مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران

به بهانه روز جهانی غذا، کاخ موزه اختصاصی نیاوران به برگزاری نمایشگاهی با عنوان «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» اقدام کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث آریا، به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف بازنمایی میراث فرهنگی و هنری خوراک ایرانی، نمایشگاه «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» با شعار جهانی «دست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهتر» از ۲۴ مهر تا ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در کاخ موزه اختصاصی نیاوران برگزار می‌شود.

در این رویداد، مجموعه‌ای از آثار تاریخی و موزه‌ای مرتبط با خوراک و آداب سفره در ایران از دوره‌ پهلوی شامل ظروف پذیرایی، ابزار آشپری با مضمون خوراک و مهمانی های سنتی ایرانی و غربی، یک تابلو نقاشی رنگ و روغن با عنوان «آشپزان» مربوط به دوره قاجار به نمایش گذاشته شده است.

روز جهانی غذا نخستین‌بار در سال ۱۹۴۵ توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) پایه‌گذاری شد و از آن زمان تاکنون، بیش از ۱۵۰ کشور این روز را گرامی می‌دارند. از سال ۲۰۱۴، این مناسبت به بستری برای ترویج ایده‌های نوین در زمینه تغذیه، مبارزه با فقر و توسعه پایدار تبدیل شده است.

نمایشگاه «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» روایت تاریخی، اجتماعی غذا در ایران از دربار تا زندگی روزمره و بازنمایی جایگاه خوراک در پیوند میان سنت و مدرنیته، هویت و فرهنگ ملی است که از ۲۴ مهر به مدت یک ماه در کاخ موزه اختصاص نیاوران دایر است.

انتهای پیام/