شناسهٔ خبر: 75400995 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مانور 5 روزه نظامی ارتش صهیونیستی در مرز با لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز مانور نظامی گسترده خود در مرز با لبنان از عصر امروز خبر داده و اعلام کرد که سناریوهای مختلفی در این مانور شبیه‌سازی شده و به مدت 5 روز ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز از آغاز یک مانور نظامی گسترده ارتش اسرائیل به مدت 5 روز در امتداد مرز با لبنان و در مراکز جمعیتی صهیونیست‌ها در این منطقه خبر دادند.

آوی اشکنازی، خبرنگار روزنامه عبری معاریو در این زمینه اعلام کرد که ارتش اسرائیل امروز بزرگترین مانور خود در مرز لبنان را از هفت اکتبر 2023 تاکنون آغاز می‌کند، اما این مانور کافی نخواهد بود.

به گزارش رسانه‌های عبری، این مانور ارتش اسرائیل عصر امروز یکشنبه آغاز می‌شود و پنجشنبه به پایان خواهد رسید. در این مانور سناریوهای مختلفی از جمله سناریوهای تدافعی و پاسخ به تهدیدات مستقیم شبیه سازی می‌شود.

ارتش رژیم اشغالگر در بیانیه خود به این منظور اعلام کرد که در طول این مانور علاوه بر تحرکات فشرده نیروهای امنیتی، صدای انفجار هم شنیده خواهد شد و از نیروهای شبیه سازی شده دشمن، پهپادها، هواپیماها و قایق‌ها استفاده می‌شود.

در این بیانیه آمده است که این مانور از قبل و به عنوان بخشی از برنامه تمرین‌های سالانه ارتش اسرائیل برای سال 2025 برنامه‌ریزی شده بود.

انتهای پیام/