شناسهٔ خبر: 75400191 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شهدای ایران | لینک خبر

«جناب‌خان» با مجری جدید می‌آید

برنامه‌های پرمخاطب شبکه نسیم این روزها وارد فصل تازه‌ای از تغییر و تحول شده‌اند؛ «کودک‌شو» با مجری جدید در مسیر بازگشت به شب یلدا قرار دارد و «هزار و یک» نیز با حضور «جناب‌خان» اما بدون محسن کیایی، آذرماه روی آنتن خواهد رفت.

صاحب‌خبر -
 
 
«جناب‌خان» با مجری جدید می‌آید
به گزارش شهدای ایران به نقل از تسنیم، «کودک‌شو» با اجرای ملیکا شریفی‌نیا فصل متفاوتی را پشت سر گذاشت؛ فصلی که هم فراز و نشیب داشت و هم لحظات غافلگیرکننده، به‌ویژه حضوری که آزیتا حاجیان ـ مادر ملیکا شریفی‌نیا ـ به‌عنوان میهمان این برنامه تلویزیونی رقم زد و به یکی از شگفتی‌های فصل تبدیل شد.

از سوی دیگر، «هزار و یک» با اجرای محسن کیایی توانست تجربه‌ای تازه در سرگرمی تلویزیون ایجاد کند.


هرچند این برنامه بارها با «خندوانه» مقایسه شد، اما موفق شد جایگاه ویژه‌ای در دل مخاطبان پیدا کند و حالا بسیاری منتظر فصل جدید آن هستند.

در همین حال، موضوع حضور «جناب‌خان» در پلتفرم‌های تازه مطرح شد؛ تصمیمی که معاون سیما آن را اقدامی جسورانه و ارزشمند دانست.

بر اساس این سیاست، صداوسیما با حفظ مالکیت عروسک‌ها، قراردادهایی منعقد می‌کند که هم منافع سازمان را تضمین کند و هم زمینه خلق آثار تازه با شخصیت‌های محبوب را فراهم آورد. این روند قرار است برای دیگر عروسک‌ها نیز ادامه داشته باشد.


با این اوصاف، «جناب‌خان» در سری جدید «هزار و یک» حضور خواهد داشت، اما بدون محسن کیایی؛ چراکه گروه تولید در حالی‌که مشغول آماده‌سازی لوکیشن و ایده‌پردازی است، با چند مجری-بازیگر دیگر مذاکره می‌کند.

در سوی دیگر، گروه «کودک‌شو» نیز در حال مذاکره با چند چهره بازیگر برای اجرای فصل جدید است تا این برنامه را به شب یلدا برسانند.