شناسهٔ خبر: 75398395 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

اعمال محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال| علت چیست؟

 رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: رانندگانی که قصد تردد از تهران به سمت چالوس را دارند، تنها تا محدوده پل زنگوله مجاز هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت ۲۴ ساعته تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد.

وی گفت: به دلیل عبور احشام از منطقه ییلاقات، این محدودیت از ساعت ۲۲:۰۰ روز ۲۷ مهرماه تا ساعت ۲۲:۰۰ روز ۲۸ مهرماه، اعمال می‌شود.

کرمی اسد بیان داشت: قابل توجه است که مسیر کندوان – شهرستان چالوس از هر ۲ جهت شمال به جنوب و جنوب به شمال مسدود خواهد بود.

سرهنگ کرمی‌اسد افزود: رانندگانی که قصد تردد از تهران به سمت چالوس را دارند، تنها تا محدوده پل زنگوله مجاز هستند و عبور از مسیر پل زنگوله تا کندوان در این بازه زمانی ممنوع است.

وی از شهروندان و مسافران خواست با رعایت محدودیت‌ها و برنامه‌ریزی مناسب، از بروز مشکلات ترافیکی و حوادث احتمالی جلوگیری کنند و تأکید کرد: ایمنی مسافران در محورهای کوهستانی، به ویژه هنگام عبور احشام، اولویت اصلی پلیس راهور است.