شناسهٔ خبر: 75396614 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

پیمان حدادی: پس از باخت امشب به این نتیجه رسیدیم که درویش استعفا کند؛ اعضای تیم را جریمه می‌کنیم

رضا درویش امشب پس از نزدیک به ۴ سال از مدیریت عامل باشگاه پرسپولیس استعفا داد تا سرخ‌ها روزهای پرالتهابی را بگذرانند.

صاحب‌خبر -

طرفداری | پس از استعفای رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس، پیمان حدادی فعلا سرپرست این پست در باشگاه خواهد بود.

پیمان حدادی، رییس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت‌و‌گو درباره استعفای امشب رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس بعد از شکست مقابل خیبر خرم‌ آباد، اظهار داشت:

بعد از باخت امشب به این نتیجه رسیدیم که آقای درویش از سمتش کناره‌گیری کند. البته آقای درویش از قبل به این نتیجه رسیده بود که استعفا کند.

وی در ادامه افزود:

موضوع دیگر بحث عملکرد فنی بود که تصمیم این شد که درصدی اعضای تیم را جریمه کنیم. درباره وحید هاشمیان هم قرار شد هیئت مدیره چند جلسه برگزار کند و درباره او تصمیم‌گیری کنیم. 

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره انتخابش به‌عنوان سرپرست موقت به جای رضا درویش گفت:

نظر هیئت مدیره این بود که یکی از بین من و آقای اینانلو سرپرست شود. این موضوع را هم به اطلاع آقای احمدی (رئیس بانک شهر) رساندیم. نظر من روی اینانلو بود و نظر ایشان هم من بودم. با توجه به اینکه من بیشتر در کارهای اجرایی بودم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فعلاً بنده به صورت موقت کارهای اداری باشگاه را جلو ببرم.

حدادی درباره آینده وحید هاشمیان در پرسپولیس و اینکه چه تصمیمی راجع به او خواهد گرفت،‌ تصریح کرد:

هیئت مدیره تصمیم می‌گیرد. فعلاً قرارمان این است که در مذاکرات، آقای اینانلو و من کار را به‌عنوان نماینده باشگاه جلو ببریم. 

وی در پاسخ به این پرسش که گزینه باشگاه برای جانشینی هاشمیان گزینه داخلی است یا خارجی، خاطر نشان کرد:

این نظر هیئت مدیره است و نمی‌توانیم بگوییم ایرانی یا اخراجی، باید هیئت مدیره تصمیم بگیرد. ضمن اینکه اول باید در مورد هاشمیان تصمیم‌گیری کنیم و بعد به سراغ این موضوع برویم.