شناسهٔ خبر: 75395806 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

هاشمیان: از نتایج پرسپولیس راضی نیستم

سرمربی تیم پرسپولیس پس از باخت به خیبر اعتقاد داشت که فوتبال روی بدش را به سرخ‌ها نشان داده است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | وحید هاشمیان امشب اولین شکستش روی نیمکت پرسپولیس را تجربه کرد تا بیش از هر زمان دیگری فشارهای برکناری را حس کند.

خیبر در جریان هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران امشب از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه تختی خیبر میزبان پرسپولیس بود که این دیدار در نهایت با شکست ۲-۱ پرسپولیس به پایان رسید. وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از پایان این دیدار، اظهار کرد:

پیش‌بینی هر نتیجه‌ای را می‌کردیم غیر از این نتیجه، به نظرم نتیجه عادلانه نبود. از فرصت‌هایمان استفاده نمی‌کنیم اما طبیعتا من به عنوان سرمربی خودم از نتایج راضی نیستم. تمام تلاش خود را انجام دادیم اما در دقایق پایانی، فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد. ما مستحق این نتیجه نبودیم.

وی افزود:

تیم حریف چند باخت داده بود و برابر ما فشرده بازی می‌کرد و ما آگاه بودیم و سراپا هجومی بازی کردیم. گلی که خوردیم عادلانه نبود. قبل از آن گل علی‌پور و عمری شانس‌های خوبی داشتند اما گل نشد. زمان بدی گل دوم را خوردیم و زمانی برای جبران نداشتیم.

او درباره داوری هم گفت:

من به تصمیمات داور احترام می‌گذارم و داوری‌ها خوب بود.

هاشمیان درباره جو ورزشگاه هم گفت:

طبیعتا جو ورزشگاه به سود خیبر بود اما طرفداران ما هم به خوبی ما را تشویق کردند.

سرمربی پرسپولیس همچنین گفت:

پرسپولیس تیم بزرگی است و تماشاگران از ما قهرمانی می‌خواهند و حق آنهاست. ما ناراحت هستیم که نتوانسیتم آنها را خوشحال کنیم. امروز نتیجه عادلانه نبود. ما با تمام وجود بازی کردیم. امروز خیبر میزبانی خوبی انجام داد و پذیرایی خوبی هم انجام دادند.

هاشمیان در پایان تصریح کرد:

ما در گل زدن خوب کار نمی‌کنیم اما فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کنیم. سه روز است که بازیکنان ما از تیم ملی برگشته‌اند. بدشانس هستیم و به گل نمی‌رسیم و به سادگی روی ضربات ایستگاهی یا از بین چند بازیکن ما به راحتی به ما گل می‌زنند.

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2-1 پرسپولیس (لیگ برتر ایران - 05-1404)