شناسهٔ خبر: 75393983 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

آخرین وضعیت سدهای کشور/ زنگ هشدار به صدا درآمد/ ۶۶ درصد سدها خالی است

تسنیم : در زمان حاضر ۳۴ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۶۶ درصد این ظرفیت خالی است.

صاحب‌خبر -

در ۲۶ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ تا بیست‌وششم مهرماه) در مجموع ۷۸۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۳۹درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، یک میلیارد و ۷۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی دو میلیارد و ۵۱۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۲۹درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۱۷ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۳۴ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۶۶ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز بیست‌وششم مهرماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۲۴درصدی است.

برچسب‌ها: