شناسهٔ خبر: 75383337 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

حادثه تلخ برای بازیکن ملی والیبال / علت به کما رفتن صابر کاظمی چه بود؟

«قاسم برزمینی» مدیرکل ورزش و جوانان گلستان:آخرین پیگیری‌های ما نشان می‌دهد علت حادثه‌ای که برای صابر کاظمی بازیکن ارزنده والیبال کشورمان که در تیم الریان قطر توپ می‌زند برق گرفتگی در استخر هتل محل اقامت بوده است.

صاحب‌خبر -

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان گفت: در پیگیری‌هایی که داشتیم مشخص شد صابر کاظمی بازیکن ارزنده والیبال کشورمان در استخر هتل محل اقامت خود دچار برق گرفتگی شده و به کما رفت بود که پزشکان در حال مداوای او هستند.

قاسم برزمینی در گفت‌وگو با  تسنیم در گرگان اظهار کرد: آخرین پیگیری‌های ما نشان می‌دهد علت حادثه‌ای که برای صابر کاظمی بازیکن ارزنده والیبال کشورمان که در تیم الریان قطر توپ می‌زند برق گرفتگی در استخر هتل محل اقامت بوده است.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان گفت: این بازیکن بعد از تمرین، به هتل مراجعه کرده و قصد شنا در استخر را داشت که این حادثه برای وی رخ داده است.

وی افزود: صابر کاظمی یکبار به هوش آمده ولی پزشکان برای کنترل علایم حیاتی وی او را بی‌هوش کردند و اقدامات  درمانی با جدیت ادامه دارد.

برزمینی گفت: همچنین پدر صابر کاظمی نیز برای پیگیری وضعیت این بازیکن راهی قطر شده است.