شناسهٔ خبر: 75382477 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مجلس پیگیر کمبود داروی بیماران خاص

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس از تذکر به وزیر بهداشت درباره کمبود داروی بیماران خاص، خبر داد.

صاحب‌خبر -

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از پیگیری تامین داروی بیماران خاص از سوی مجلس خبر داد و گفت: بنده و جمعی از نمایندگان با استفاده از ابزار نظارتی مجلس یعنی تذکر به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت این مسئله را پیگیری کرده‌ایم.

وی افزود: یکی از این بیماری‌های خاص بیماری (ای ال اس) است که خانواده بیماران مبتلا به این بیماری با مراجعه به بنده و جمعی از نمایندگان اعلام کرده‌اند که داروی بیماری مذکور که در صحبت کردن، خوردن، آشامیدن و راه رفتن این بیماران تاثیر دارد و برای کند کردن روند پیشرفت بیماری آنان تجویز می‌شود؛ کمیاب شده و این بیماران به دلیل نبود این دارو و مصرف آن، روز به روز حالشان بدتر شده و مشکلات خانواده آنان بیشتر می‌شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: لذا ضروریست وزیر بهداشت جهت نجات این بیماران و رفع مشکل خانواده آنها، نسبت به تسریع در تامین داروهای این نوع بیماری اقدام لازم را صورت دهد.

حاجی دلیگانی اظهار کرد: این بیماری یک بیماری عصبی و عضلانی است که عدم مصرف آن، اثر زیادی بر کیفیت  زندگی این بیماران می‌گذارد لذا لازم است وزیر به کمبود داروی این بیماران رسیدگی کند.

انتهای‌ پیام/