شناسهٔ خبر: 75371244 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

فایننشال تایمز: عربستان سعودی در حال مذاکره با آمریکا برای انعقاد یک پیمان دفاعی است

صاحب‌خبر -

شفقنا- براساس گزارش‌ها عربستان سعودی به جدیت به دنبال انعقاد یک پیمان دفاعی با دولت آمریکا است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ روزنامه فایننشال تایمز امروز جمعه به نقل از افراد آگاه گزارش داد: عربستان سعودی در حال مذاکره برای یک قرارداد دفاعی با ایالات متحده است که امیدوار است هنگام سفر محمد بن سلمان، ولیعهد به کاخ سفید در ماه آینده، آن را امضا کند.

همزمان یک مقام ارشد دولت ترامپ به فایننشال تایمز گفت: «مذاکراتی در مورد امضای چنین چیزی هنگام ورود ولیعهد وجود دارد، اما جزئیات آن در حال تغییر است.»

فایننشال تایمز نوشت: توافق مورد بحث مشابه پیمان اخیر ایالات متحده و قطر است که متعهد شده است هرگونه حمله مسلحانه به قطر را به عنوان تهدیدی برای ایالات متحده تلقی کند. توافق ایالات متحده با قطر پس از آن صورت گرفت که اسرائیل ماه گذشته تلاش کرد رهبران حماس را با حمله هوایی به دوحه ترور کند.

وزارت امور خارجه ایالات متحده به فایننشال تایمز گفت: همکاری دفاعی با پادشاهی سعودی «سنگ بنای قوی استراتژی منطقه‌ای ما» است، اما از اظهار نظر در مورد جزئیات توافق احتمالی خودداری کرد.

عربستان سعودی مدت‌هاست که به عنوان بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای عادی‌سازی روابط بین ریاض و اسرائیل، به دنبال تضمین‌هایی مشابه توافق قطر بوده است. ماه گذشته، عربستان سعودی یک پیمان دفاعی متقابل با پاکستانِ مسلح به سلاح هسته‌ای امضا کرد.

خبر را اینجا ببینید