شناسهٔ خبر: 75370103 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

شرط آغاز مذاکره ایران و آمریکا

شروع مذاکره ایران و آمریکا نیازمند ابتکار عمل جدی است تنها با میانجی‌گری بین‌المللی می‌توان مذاکرات ایران و آمریکا را از بن‌بست خارج کرد

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

علیرضا سلطانی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه در گفتگو با ایرنا :

 توسل به جنگ برای آمریکا توجیه‌پذیر به نظر نمی‌رسد و در چنین وضعی، تعامل سازنده میان ایران و آژانس می‌تواند مقدمه‌ و یا میانجی ازسرگیری مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن تعریف شود.

واقعیت این است که آغاز مذاکره میان ایران و آمریکا نیاز به یک ابتکار عمل جدی دارد. این ابتکار عمل، طبیعتاً با فعال شدن میانجی‌گران بین‌المللی می‌تواند معنا پیدا کند.

نمی‌توان اذعان کرد که چون در مذاکرات قبلی ایران و آمریکا، قبل از جنگ ۱۲ روزه، مذاکره کردند و در اوج مذاکره، جنگ اتفاق افتاد، پس اکنون نیز که دولت آمریکا متمایل به مذاکره با ایران است، این مذاکره حتماً منجر به جنگ خواهد شد.