شناسهٔ خبر: 75369509 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ورزشکار نوش‌آبادی قهرمان مسابقات ورزش‌های همگانی کشور شد

سیدتقی عمارتی‌نوش‌آبادی قهرمان مسابقات ورزش‌های همگانی کشور در رشته راهپیمایی رده سنی بالای 75 سال شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، تیم استان اصفهان، با حضور ورزشکاران کاشان و کسب یک مدال طلا، سه مدال نقره و شش مدال برنز توانست مقام نایب قهرمانی مسابقات ورزش‌های همگانی ایثارگران سراسر کشور، در گروه آقایان را به دست آورد.

تیم‌های استان مازندران با 69 امتیاز، استان اصفهان با 37 امتیاز  و استان آذربایجان غربی با 28 امتیاز به ترتیب مقام‌های اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند و استان یزد با 26 امتیاز ، استان زنجان با 25 امتیاز و استان ایلام با 23 امتیاز در جایگاه‌های بعد قرار گرفتند.

سیدتقی عمارتی‌نوش‌آبادی که موفق به کسب تنها مدال طلای استان اصفهان در رشته راه‌پیمایی رده سنی بالای 75 سال شده بود، رکورد خود را از پنج دقیقه و 15 ثانیه سال قبل امسال به چهار دقیقه و 36 ثانیه رساند.

محمدجواد احمدی، رحمت‌الله رسالت‌منش، ابوالفضل روح‌اله، سیدتقی عمارتی و حسین کفاش با عنوان تیم استان اصفهان در این مسابقات شرکت کرده بودند که مسعود صادقی مربی و جوادسربندی سرپرست تیم اصفهان را برعهده داشتند.

این دوره از مسابقات، در سه رشته ورزشی شامل مواد ایستگاهی، طناب کشی و پیاده‌روی در پنج رده سنی، با حضور 130 ورزشکار در قالب 16 تیم از سراسر کشور در مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر استان البرز برگزار شد.

انتهای پیام/803