شناسهٔ خبر: 75357585 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

رییس‌جمهور وارد اصفهان شد+ جزئیات سفر

حوزه/ رییس‌جمهور در اولین ساعات ورود خود به اصفهان، مستقیماً به مراسم اختتامیه بیست‌وهفتمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان شرکت کرد و طی امروز در دو رویداد ملی دیگر به‌عنوان افتتاحیه حضور خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، رییس‌جمهور در نخستین لحظات ورود خود به استان به مراسم اختتامیه بیست‌وهفتمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان اصفهان رفت تا ضمن بزرگداشت تلاش‌ خیران، دستاوردهای این نهضت را از نزدیک ببیند.

این جشنواره از ۱۹ شهریور آغاز شده بود و با محور عدالت آموزشی و مشارکت مردمی برگزار شده بود؛ استان اصفهان در این حرکت مردمی دارای دو هزار خیر مدرسه‌ساز است که تا امروز با همکاری اداره کل نوسازی مدارس، ۱۴ هزار کلاس درس را به آموزش و پرورش تحویل داده‌اند.

پس از اختتامیه، رییس‌جمهور در افتتاحیه بیست‌ودومین مسابقات ملی مهارت کشور نیز شرکت خواهد کرد و در این رقابت‌ها بیش از ۷۰۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور در رشته‌های عملی مهارتی برای کسب مقام ملی رقابت خواهند کرد. این مسابقات تا ۲۸ مهرماه ادامه دارد و برندگان به مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۶ به شهر شانگهای چین اعزام می‌شوند.

همچنین، رییس‌جمهور در مراسم آغاز به کار کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه «راه نجات» حاضر خواهد شد؛ این کنگره بین‌المللی با موضوع حکمرانی علوی در ابعاد حقوق، اقتصاد، مدیریت، سیاست، تربیت، روان‌شناسی، جهاد مقاومت، فرهنگ و رسانه برگزار می‌شود و تا ۲۱ آبان ادامه خواهد یافت. تاکنون ۳۲۰ مقاله از کشورهای ایران، پاکستان، روسیه، ترکیه، مالزی، عراق، ایتالیا، لبنان، کویت و تاتارستان به دبیرخانه ارسال شده است.

از دیگر برنامه‌های سفر امروز رییس‌جمهور، بازدید از پروژه‌های آموزشی و زیربنایی در استان اصفهان و دیدار با خیران مدرسه‌ساز است تا ضمن تقدیر از آنان، نقشه راه توسعه مدارس و مراکز آموزشی استان را نیز بررسی کند.