شناسهٔ خبر: 75339424 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

وزیر صنعت چین با مدیرعامل اپل دیدار کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا- وزیر صنعت چین با تیم کوک، مدیرعامل اپل دیدار کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: بر اساس بیانیه‌ای که توسط این وزارتخانه منتشر شد، وزیر صنعت چین امروز چهارشنبه با تیم کوک، مدیرعامل اپل، در پکن دیدار کرد. لی لچنگ، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات، به کوک گفت: چین امیدوار است اپل به کاوش در بازار چین ادامه دهد و افزود که چین به ایجاد یک محیط تجاری خوب برای شرکت‌های خارجی ادامه خواهد داد.

همزمان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز سه‌شنبه گفت واشنگتن در حال بررسی قطع برخی از روابط تجاری با چین، از جمله در رابطه با روغن پخت و پز است. ترامپ پیشتر تعرفه صد درصدی روی کالاهای چینی اعمال کرده است.

گفتنی است رابطه چین و اپل همچنان ادامه دار و مستحکم است به طوریکه با وجود تهدید‌های تعرفه‌ای ترامپ همچنان درصد بسیار بالایی از گوشی‌های این شرکت پیشرو در چین تولید می‌شود. چین دهه‌ها است تلاش کرده با ایجاد سیستم آزاد اقتصادی و بدون توجه به مسائل سیاسی، درهای خود را به روی سرمایه گذاری خارجی باز کند.

این خبر را در رویترز ببینید