شناسهٔ خبر: 75334510 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هشدار لهستان: باید منتظر حملات روسیه به عمق خاک اروپا باشیم

وزیر امور خارجه لهستان با هشدار درباره احتمال حملات روسیه به عمق خاک اروپا، خواستار تقویت سامانه‌های دفاعی در جناح شرقی قاره شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان غروب سه‌شنبه هشدار داد که اروپا باید برای حملات عمقی محتمل روسیه به آماده باشد و عدم ساخت سامانه‌های دفاعی مانند «دیوار پهپادی» در جناح شرقی را «غیرمسئولانه» خواند.

به گزارش خبرگزری رویترز، سیکورسکی که برای رونمایی از یک پهپاد سرنگون ‌شده روسی در اوکراین به لندن سفر کرده بود، از کشورهای اروپایی خواست در حمایت از اوکراین «ثابت‌قدم» بمانند.

او ابراز امیدواری کرد که رئیس‌جمهور آمریکا، موشک‌های دوربرد تاماهاک را در اختیار اوکراین قرار دهد تا این کشور بتواند زیرساخت‌های روسیه را هدف قرار دهد.

این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، ایده حمله احتمالی کشورش به یکی از اعضای ناتو را «بی‌اساس» خوانده است.

سیکورسکی تاکید کرد که ارسال مهمات بیشتر به اوکراین، از جمله سامانه‌های پدافند هوایی و تسلیحات کوتاه‌برد و میان‌برد، برای حفاظت از اروپا ضروری است. سیکورسکی گفت که روسیه متأسفانه می‌تواند تا عمق اروپا نفوذ کند.

انتهای پیام/