شناسهٔ خبر: 75298258 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

بحران در استقلال؛ بازیکنان مغضوب سا پینتو در فیفادی به دنبال «فرصت دوباره» برای بازگشت به ترکیب

با شروع ضعیف استقلال در فصل جاری (تنها یک برد در ۹ بازی)، ریکاردو سا پینتو تغییرات زیادی در ترکیب تیم اعمال کرده و چندین چهره سرشناس را کنار گذاشته است.

صاحب‌خبر -
بازیکنان دور شده از ترکیب و لیست نفرات استقلال امیدوارند که در تعطیلات فیفادی بتوانند شرایط را به سود خود تغییر بدهند.

به گزارش فوتبال 360، استقلال در فصل جدید رقابت‌های باشگاهی شروع خوبی نداشته و در 9 مسابقه (در تمامی رقابت‌ها) توانسته فقط یک برد به‌دست آورد و 4 تساوی در کنار 4 شکست در کارنامه آبی‌پوشان پایتخت دیده می‌شود که آماری ناامیدکننده و ضعیف است.

اتفاق مهم آنکه یکی از این 4 شکست باعث عدم قهرمانی در سوپرجام شد و 2 باخت استقلالی‌ها هم در لیگ قهرمانان آسیا2 بوده تا هم سنگین‌ترین شکست تاریخ این باشگاه ثبت شود و هم امیدشان برای صعود به دور بعدی به حداقل برسد.

ریکاردو سا پینتو در طول 9 بازی اخیر سعی کرده تا شمایل ترکیب تیمش را دستخوش تغییر و تحولات کند و در این مسیر، چهره‌های سرشناسی از ترکیب استقلال کنار رفتند و حتی از لیست آبی‌پوشان پایتخت هم حذف شدند.

حالا در ایام فیفادی، تمرینات آبی‌ها زیرنظر ریکاردو سا پینتو در شرایطی آغاز شده که چهره‌های مغضوب سرمربی پرتغالی امیدوارند بتوانند از فرصت ایجاد شده استفاده کنند و در مسیر بازگشت به لیست و ترکیب استقلال قدم بردارند تا برای دیدار بعدی آبی‌پوشان برابر مس رفسنجان که در هفته هفتم لیگ برتر خواهد بود، بتوانند در ترکیب تیم‌شان حضور یابند.

آدان فرصت دوباره می‌خواهد

آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی استقلال که شروع خوبی در جمع آبی‌پوشان پایتخت نداشته و فعلاً نتوانسته آمار خوبی از خود به جای بگذارد و رقابت در مسیر پوشیدن پیراهن شماره یک استقلال را به حبیب فرعباسی واگذار کرده است.

آدان بعد از نیمکت‌نشینی در 2 بازی اخیر استقلال، در سودای آن است تا بتواند با گذراندن دوره آماده‌سازی فشرده بتواند دوباره در نقش گلر یک آبی‌ها وارد ترکیب شود و از خط دروازه استقلال حراست کند که بی‌شک کار آدان برای بازگشت و جلب دوباره رضایت سا پینتو بسیار دشوار است.

سهرابیان و آقاسی؛ امیدوار به عفو!

آرمین سهرابیان و عارف آقاسی که به نظر می‌رسید در فصل جدید، زوج ثابت خط دفاعی آبی‌پوشان پایتخت باشند، بعد از نمایش‌های پرنوسان خود نه‌تنها از ترکیب استقلال بلکه از لیست آبی‌ها هم کنار رفتند و جزو چهره‌های مغضوب سا پینتو بودند.

با این وجود رفته‌رفته شرایط تغییر کرده و رابطه سرمربی پرتغالی با این 2 مدافع رو به بهبودی است و حالا گفته می‌شود در شرایطی سهرابیان و آقاسی به تمرینات گروهی بازگشته‌اند که برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال تلاش می‌کنند.

چشم سا پینتو به ولگوگراد و دبی

ریکاردو سا پینتو نه‌تنها با چهره‌هایی مثل آنتونیو آدان، آرمین سهرابیان و عارف آقاسی به واسطه عملکرد ضعیف‌شان دچار چالش باشد، بلکه سرمربی پرتغالی از نمایش‌های رامین رضاییان هم ناراضی شد و در بازی اخیر استقلال برابر چادرملو، او را نیمکت‌نشین مطلق کرد!

حالا در شرایطی‌که رضاییان همراه تیم ملی در اردو است، نگاه سا پینتو به مسابقات ملی بوده تا نمایش‌های رامین را ارزیابی کند تا در صورت جلب رضایت سرمربی پرتغالی، مقدمات بازگشت رضاییان به ترکیب استقلال فراهم شود.