شناسهٔ خبر: 75291646 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ماجرای جابه‌جایی چند روستا در جاسک چه بود؟‌

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با تأکید بر لزوم اجرای کامل مصوبات مربوط به پروژه‌های نفتی، گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظف‌اند خدمات لازم را بدون تأخیر به مردم مناطق متاثر از طرح‌های نفتی ارائه دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، صفر صادقی‌پور، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در جلسه بررسی مصوبات مرتبط با پروژه‌های نفتی استان، اظهار داشت: با وجود پیچیدگی‌های فنی، زیست‌محیطی و اقتصادی این پروژه‌ها، برخی مصوبات هنوز به‌طور کامل اجرایی نشده است و این تأخیر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

وی با تأکید بر مسئولیت دستگاه‌های اجرایی در قبال مردم مناطق تحت‌تأثیر طرح‌های نفتی افزود: ارائه خدمات عمومی، بهبود زیرساخت‌ها و حمایت از جامعه محلی باید در اولویت کاری تمام نهادهای مرتبط قرار گیرد و هیچ بهانه‌ای برای قصور یا کوتاهی در این زمینه پذیرفته نخواهد شد.

صادقی‌پور با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای وزارت نفت و ضرورت جابه‌جایی برخی روستاها در مسیر انتقال نفت به دریای عمان، تصریح کرد: اجرای موفق این پروژه‌ها بدون همراهی و رضایت مردم ممکن نیست و همکاری جامعه محلی نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق اهداف توسعه‌ای دارد.

وی ادامه داد: تاکنون مردم مناطق نفت‌خیز استان، همکاری مطلوبی در روند اجرای پروژه‌ها داشته‌اند و انتظار می‌رود این همراهی با حمایت عملی دستگاه‌ها ادامه یابد تا هم توسعه صنعتی محقق شود و هم معیشت و امنیت مردم منطقه ارتقا پیدا کند.

معاون عمرانی استاندار هرمزگان تأکید کرد: وزارت نفت و دستگاه‌های اجرایی باید نگاه خود را فراتر از اجرای پروژه‌ها تنظیم کرده و در زمینه بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و رفاهی مردم نیز اقدامات ملموس انجام دهند تا توسعه‌ای پایدار و متوازن شکل گیرد.

صادقی‌پور اعلام کرد: با هماهنگی دستگاه‌های استانی و پیگیری مستمر استانداری، جابه‌جایی روستاهای در مسیر پروژه‌های نفتی و ارائه خدمات مرتبط در ماه‌های آینده به‌صورت منسجم و بدون وقفه انجام خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود از استمرار جلسات ویژه با مدیران و معاونان فنی دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع مشکلات روستاهای بونجی میکسی، بونجی لاتیدان و بونجی کرباسی خبر داد.

وی اظهار داشت: تاکنون اقدامات متعددی از سوی بنیاد مسکن و دستگاه‌های اجرایی انجام شده است اما برای تسریع در روند جابه‌جایی و توسعه زیرساخت‌ها، هماهنگی بیشتری بین نهادهای مسئول ضروری است.

صادقی‌پور با بیان اینکه مطالعات مشاوره‌ای، برآورد هزینه‌ها و مکاتبات رسمی با وزارتخانه‌های مربوطه انجام شده است، افزود: هدف اصلی، جلوگیری از بروز بحران‌های احتمالی و پاسخگویی فوری به مطالبات مردم این مناطق است.

وی تأکید کرد: نگرانی‌های مردم روستاهای یادشده باید با حساسیت ویژه‌ای پیگیری شود و استانداری آمادگی دارد با همکاری همه دستگاه‌ها، روند جابه‌جایی و اجرای طرح‌های عمرانی را با سرعت و دقت بیشتری دنبال کند.

جمالدینی، فرماندار شهرستان جاسک نیز در این نشست، با اشاره به وضعیت بلاتکلیف چندین روستا از جمله بونجی میکسی، بونجی لاتیدان و بونجی کرباسی با جمعیتی بیش از 2 هزار نفر و 500 خانوار گفت: رفع منع خدمات دولتی و تأمین اعتبارات لازم برای جابه‌جایی و توسعه زیرساخت‌های این مناطق باید به‌صورت فوری در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: مردم این روستاها طی سال‌های اخیر با صبر و همکاری مثال‌زدنی زمینه اجرای پروژه‌های نفتی را فراهم کرده‌اند و نباید این همراهی به ایجاد محدودیت یا کاهش خدمات منجر شود.

فرماندار جاسک با تأکید بر ضرورت تسریع در تصویب مصوبات جلسات برنامه‌ریزی، خواستار انتقال منع خدمات از مردم به دستگاه‌های مرتبط و شرکت‌های وابسته به وزارت نفت شد تا اجرای طرح‌های توسعه‌ای با شتاب بیشتری آغاز شود و دغدغه‌های دیرینه ساکنان منطقه به‌طور کامل برطرف گردد.

انتهای پیام/864/.