شناسهٔ خبر: 75282261 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

حمله نیروهای پشتیبانی سریع سودان به یک اردوگاه آوارگان در دارفور ۶۰ کشته برجای گذاشت

منابع بیمارستانی در شهر الفاشر مرکز استان شمال ناحیه دارفور در غرب سودان اعلام کردند بر اثر حملات پهپادی نیروهای واکنش سریع به یک اردوگاه در این شهر ۶۰ نفر کشته شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار به نقل از الجزیره، نیروهای پشتیبانی سریع سودان مرکز «دار الارقم» در محله ابوشوک در غرب شهر الفاشر را مورد حمله پهپادی قرار دادند.

این مرکز پیش‌تر به عنوان شعبه‌ای از «دانشگاه اسلامی ام درمان» در شمال دارفور فعالیت می‌کرد، اما پس از آغاز جنگ در آوریل ۲۰۲۳ (اردیبهشت ۱۴۰۲)، به مرکزی برای اسکان آوارگان تبدیل شد.

در این اردوگاه، صدها خانواده آواره‌ سودانی زندگی می‌کنند که از مناطق درگیری، به‌ویژه از اردوگاه‌های ابوشوک و زمزم، گریخته‌اند. ساکنان این مرکز با شرایط معیشتی و بهداشتی وخیم و رو به وخامت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و برای تأمین نیازهای اولیه خود به کمک‌های محدودی که از سوی انجمن‌های خیریه و آشپزخانه‌های جمعی ارائه می‌شود، وابسته‌اند.

از بامداد روز گذشته، نیروهای پشتیبانی سریع حملات گسترده‌ای را با استفاده از توپخانه سنگین و پهپادهای نظامی به مناطق وسیعی از شهر الفاشر آغاز کردند. این در حالی است که شهر از تاریخ دهم ژوئن ۲۰۲۳ (۲۰ خرداد ۱۴۰۲) تحت محاصره شدید این نیروها قرار دارد و این امر، منجر به وخامت بی‌سابقه شرایط انسانی در منطقه شده است.