شناسهٔ خبر: 75270239 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

این دو استان دوشنبه برفی می‌شوند

دوشنبه با گذر سامانه بارشی از شمال غرب کشور در برخی مناطق آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی رگبار و رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف رخ می‌دهد.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

بر اساس پیش بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی، امروز (شنبه) در سواحل دریای خزر ابرناکی، گاهی بارش باران و ساعات بعد از ظهر در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب شرق کرمان و شرق هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده و گاهی گردوخاک رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جو آرام است. 

به گزارش ایلنا،  فردا (یکشنبه) تنها ساعات بعد از ظهر در جنوب شرق این وضعیت تکرار می‌شود و به‌تدریج در شمال غرب کشور افزایش ابر، وزش باد و در برخی مناطق آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود. 

دوشنبه با گذر سامانه بارشی از شمال غرب کشور در برخی مناطق آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی رگبار و رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف رخ می‌دهد. 

اوایل شب با نفوذ جریانات شمالی به سواحل غربی دریای خزر ابرناکی و بارش در شرق اردبیل، گیلان و برخی نقاط مازندران آغاز می‌شود. 

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۹ و کمترین دمای آن به ۱۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

 

تبلیغات