شناسهٔ خبر: 75270099 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جشنواره آلو، گردو و غذا‌های محلی در حیدره قاضی‌خان برگزار شد+تصویر

چهارمین جشنواره آلو، گردو و غذا‌های محلی با هدف معرفی آداب و رسوم و تولیدات روستای حیدره قاضی‌خان بهار برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، این جشنواره در روستای هدف گردشگری حیدره قاضی خان و با حضور گردشگران، میهمانان، جمع کثیری از مردم استان همدان و استان‌های همجوار برگزار شد.

معاون میراث فرهنگی و گردشگری استان همدان در این جشنواره گفت: از 38 جشنواره استان همدان تعداد 24 جشنواره و رویداد در تقویم گردشگری ثبت شده است، این جشنواره‌ها یکی از موثرترین روش‌های تبلیغات بوده و جنبه‌های مقصد مورد نظر را معرفی و به توسعه اقتصاد پایدار کمک می کند ضمن اینکه سبب حضور تور‌ها و آژانس‌های گردشگری در منطقه شده و شور و نشاط اجتماعی و تحرک چرخه اقتصادی را به دنبال دارد.

حیدره قاضی خان، ملحمدره و ورکانه کاندیدای ثبت جهانی از همدان

علی خاکسار بیان کرد: در حال آماده‌سازی پرونده یکی از سه روستای مستعد گردشگری استان برای ارسال به سازمان جهانی گردشگری در سال 2026 هستیم که روستای گردشگری حیدره‌قاضی‌خانی نیز در میان این سه روستاست و به عنوان برند گردشگری روستای استان می‌تواند در جذب گردشگر تأثیرگذار باشد، ضمن اینکه روستای ملحمدره اسدآباد و روستای ورکانه از شهرستان همدان نیز به‌عنوان کاندیدای ثبت جهانی معرفی شده‌اند.

خاکسار در ادامه هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی گردشگران و مردم با آداب و رسوم روستا، ایجاد ارتباط مستقیم بین مصرف‌کننده و تولیدکننده و معرفی محصولات و صنایع دستی منطقه دانست و تصریح کرد: از مسئولان و مردم درخواست داریم اگر قابلیت و ظرفیتی را در شهرستان خود می‌شناسند این ظرفیت‌ها را به میراث فرهنگی معرفی و یا در سامانه ملی رویداد‌ها ثبت کنند تا این موارد برای اجرای جشنواره بررسی شود.

علاوه بر برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح و موسیقی محلی در این جشنواره، نمایشگاه و بازارچه‌ای شامل 30 غرفه از محصولات کشاورزی و صنایع دستی در حاشیه برپا شده بود.

اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان , اخبار همدان ,

انتهای پیام/