علیرضا نصیری در یک ضرب دوبار در مهار وزنه 183 موفق نبود اما در تلاشش سومش وزنه 184 را بالای سرش برد تا اوت نشود و به مقامی بهتر از هفتمی نرسد. نصیری در بخش دو ضرب در تلاش نخستش وزنه 218 را مهار کرد. در تلاش دومش وزنه 224 را بالای سر برد و در تلاش آخرش هم وزنه 231 کیلویی را زد تا رکورد جهان را جا به جا کند اما اکبر ژورائف این رکورد را مجددا جابهجا کرد اما بازهم نصیری به مدال نقره رسید. در مجموع هم نصیری با مجموع 415 به مدال نقره رسید تا 2 مدال نقره را کسب کند.
اکبر ژوارئف نایب قهرمان المپیک از ازبکستان با مهار وزنه های 189، 193 و 196 به مدال طلای یک ضرب رسید و در دوضرب هم وزنه های 227 و 232 را بالای سرد و برد و رکورد جهان را جا به جا کرد اما در تلاش سومش وزنه 245 را انداخت تا به 3 مدال طلا برسد.
روسلام نورالدینوف قهرمان المپیک از ازبکستان در یک ضرب وزنه های 183 و 186 را مهار کرد اما نتوانست وزنه 190 را بالای سر ببرد تا به عنوان چهارمی برسد. نورالدینوف در دوضرب وزنه های 224 و 228 را مهار کرد اما نتوانست وزنه 233 کیلوگرمی را مهار کند و برنز گرفت. در مجموع هم با 414 کیلوگرم به برنز رسید.
رودریگز وزنه بردار رومانی هم در یک ضرب به مدال نقره رسید و کاراپتیان ارمنستانی هم به مدال برنز رسید.