شناسهٔ خبر: 75262830 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

کلاف پیچیده ستاره ساحل عاجی پرسپولیس/ ایمفارک مجوز نداد؛ سرژ اوریه در حسرت نخستین بازی!

مجوز حضور سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی و جنجالی پرسپولیس، در مسابقات رسمی این تیم هنوز توسط مرکز پزشکی فدراسیون فوتبال (ایفمارک) صادر نشده است.

صاحب‌خبر -

سرژ اوریه، مدافع راست سرشناس پرسپولیس، سه ماه پس از امضای قرارداد با این تیم، همچنان در حسرت انجام اولین بازی رسمی خود باقی مانده است. این بازیکن در طول این مدت طولانی، ابتدا به دلیل ابهام در وضعیت بیماری (هپاتیت) و سپس به دلیل مصدومیت کشیدگی عضله، از ترکیب و تمرینات تیم دور بود و وحید هاشمیان مجبور شد از وحید هاشمیان و سهیل صحرایی به عنوان مدافعان راست اصلی خود استفاده کند.

در حالی که هفته گذشته اوریه پس از بهبودی کامل، به تمرینات گروهی پرسپولیس بازگشت و انتظار می‌رفت در بازی‌های آینده تیم را همراهی کند، یک مانع جدی پیش روی او قرار گرفته است. طبق گزارش “ورزش سه”، مرکز ارزیابی‌های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران (ایفمارک) تاکنون مجوز نهایی برای حضور اوریه در مسابقات را صادر نکرده است. تمامی مذاکرات اخیر باشگاه پرسپولیس با این نهاد پزشکی نیز بی‌نتیجه مانده و این موضوع، احتمال غیبت اوریه در دیدار بعدی پرسپولیس مقابل خیبر را افزایش داده است.

این ابهام در حالی مطرح است که اوریه پیش‌تر حق شکایت بابت افشای وضعیت بیماری و حواشی پیرامون آن را برای خود محفوظ دانسته و تاکنون نیز از این حق صرف‌نظر نکرده است. در نهایت، با توجه به پایان یافتن دوره مصدومیت، انتظار می‌رود ایفمارک در روزهای آتی تصمیم نهایی خود را در مورد وضعیت مجوز این بازیکن اعلام کند

برچسب‌ها: