شناسهٔ خبر: 75259545 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

امام جمعه موقت تهران: غرب، جریان هرزگی و بی‌عفتی را صادر کرد

محمدجواد علی‌اکبری گفت: جریان هرزگی و بی‌عفتی از قرن بیستم در غرب رواج یافت و به جوامع دیگر صادر شد. غربی‌ها مسئول آسیب رساندن به هویت انسانی، اجتماعی، معنوی و خانوادگی زنان و مردان هستند و باید نزد وجدان بشریت محاکمه شوند.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، خطیب موقت این هفته در تهران گفت: زیست عفیفانه و پاکدامنی به‌عنوان پایه حیات طیبه در جامعه اسلامی و انسانی، هدیه ملکوتی از سوی خداوند است. زیست عفیفانه که سرشار از پاکدامنی و عفت است، هدیه بزرگ خداوند به بشریت است و این عطیه ملکوتی توسط خداوند متعال تبیین شده است. . 

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: خداوند راه و رسمی را که انبیا الهی برای تامین خوشبختی بشریت مطرح کرده‌اند، در سوره مبارکه نساء برای همه امت‌ها ارائه کرده است. زیست عفیفانه تکلیفی مشترک برای همه آحاد مومنین است و همه زنان و مردان مسلمان، نخبگان، خواص امت، مسئولین، نهادها و حتی اهالی هنر، بدون استثنا، در این زمینه مسئولیت بزرگی دارند. 

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: بانوان جامعه به عنوان یک تکلیف الهی وظیفه بزرگی نسبت به زیست عفیفانه دارند. این امر خطیر که در قرآن نماد علم و حکمت خداوند است، رسالتی بزرگ محسوب می‌شود. هنگامی که بانوی مؤمن و مسلمان با رعایت حریم، عفاف و حجاب وارد عرصه اجتماع می‌شود، در حال انجام مسئولیتی بزرگ، اجتماعی و مدنی است و این فریضه اجتماعی، نقش مهمی در ترویج ارزش‌های الهی دارد. جامعه اسلامی باید در مسیر تحقق اراده الهی متحد عمل کند و در برابر جبهه شیطان که نماد هرزگی و بی‌عفتی است، صف‌آرایی کند و از هویت خود حفاظت نماید. این یک تکلیف و وظیفه همگانی است. 

حاج‌علی‌اکبری گفت: زیست عفیفانه برای جامعه ایمانی تنها یک وظیفه نیست، بلکه یک حق مسلم است. همه مومنان حق دارند در محیطی سالم، پاک و با رعایت حریم‌ها زندگی کنند. بانوان مسلمان حق دارند در محیطی امن رشد کنند و استعدادهایشان شکوفا شود. گاهی موضوعات به صورت تکلیف مطرح می‌شود و از آنجا که طبیعت انسان تمایل به فرار از تکلیف دارد، ممکن است این امر دشوار به نظر برسد؛ اما زمانی که موضوعی حق انسان باشد، مطالبه و پیگیری آن به صورت جدی انجام می‌شود. جامعه اسلامی از نظر رشد فرهنگی در زمینه زنان باید به نقطه‌ای برسد که همه بانوان زیست عفیفانه را حق مسلم خود بدانند و آن را مطالبه کنند. 

وی ادامه داد: اگرچه زیست عفیفانه حق همه زنان و مردان است اما با توجه به ملاحظات هستی‌شناسی و ویژگی‌های تکوینی زنان، این حق برای آنان بزرگ‌تر و جدی‌تر است. بانوان باید زیست عفیفانه را به عنوان حق مسلم خود بدانند؛ زیرا کرامت، هویت الهی، معنوی و خانوادگی آن‌ها تنها در پرتو حفظ این حق امکان‌پذیر است. توهین به این هویت، بزرگ‌ترین اهانت به شخصیت انسانی زنان است. 

وی تصریح کرد: کرامت انسانی زن زمانی تحقق می‌یابد که به او به عنوان یک شخصیت محترم انسانی نگاه شود، نه به عنوان ابزاری برای لذت‌جویی مردان. زن باید مکرم باشد و کرامت او حق بزرگی است که تنها با نگاه انسانی، نه جنسیتی، تأمین می‌شود. همچنین خداوند در وجود همه انسان‌ها، به ویژه بانوان، کشش و تمایل ملکوتی قرار داده است. 

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: سهم بانوان از بهره‌های ملکوتی از مردان بیشتر است و تمایل آن‌ها به مسائل عرفانی و معنوی بالاتر است. اگر ویروس بی‌عفتی در جامعه رواج یابد، نخستین کسانی که حق‌شان تضییع می‌شود، بانوان هستند. سلامت معنوی زنان در پرتو زیست عفیفانه شکل می‌گیرد و هویت اجتماعی آن‌ها به همین موضوع بستگی دارد. 

امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: با پیشرفت زندگی اجتماعی، حضور زنان در عرصه‌های علمی، فرهنگی، ورزشی، هنری و تمدن‌سازی اهمیت بیشتری یافته است. گفتمان زیست عفیفانه زمینه‌ساز حضور فعال بانوان در جامعه است؛ اما وقتی روابط اجتماعی آشفته شود، نخستین قربانیان آن زنان هستند و پس از آن مردان و کل جامعه. 

وی افزود: خانواده، به عنوان نخستین سلول اجتماعی، در برابر ویروس هرزگی آسیب‌پذیر است و اگر این ویروس به خانواده نفوذ کند، آن را از هم می‌پاشد. در چنین شرایطی حق همه افراد جامعه تضییع می‌شود اما حق بانوان بیش از همه آسیب می‌بیند. زیست عفیفانه نه تنها یک تکلیف الهی و حق‌الناس است، بلکه یک حق انسانی است که باید به‌صورت جدی مطالبه شود. این حق شامل کرامت، معنویت، شکوفایی استعدادها، حضور فعال اجتماعی و داشتن خانواده‌ای پویا است و برای بانوان حیاتی‌تر است. همه باید با همت و برنامه‌ریزی درست این حق را محقق کنند. 

وی ادامه داد: اگر این حق در مدارس به دختران آموزش داده شود، جامعه‌ای متفاوت خواهیم داشت که در آن زیست عفیفانه به عنوان حقی پذیرفته شده است، نه موضوعی تحمیلی. در فرهنگ منحط غربی که جاهلیت مدرن نامیده می‌شود، حق زیست عفیفانه زنان به شدت پایمال شده است. جریان هرزگی و بی‌عفتی از قرن بیستم در غرب رواج یافت و به جوامع دیگر صادر شد. غربی‌ها مسئول آسیب رساندن به هویت انسانی، اجتماعی، معنوی و خانوادگی زنان و مردان هستند و باید نزد وجدان بشریت محاکمه شوند.

 

تبلیغات