شناسهٔ خبر: 75258690 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

بروجردی: دولت و مجلس برای رفع مشکلات معیشتی مردم تلاش می کند/ حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه «همیشگی» است

صاحب‌خبر -

شفقنا- جمهوری اسلامی ایران طبق منویات رهبر انقلاب، اتحاد ملی و هماهنگی که دولت و مجلس برای حل مشکلات اقتصادی کشور دارند، سیاست‌های کشور را با قاطعیت دنبال می‌کند.

علاء الدین بروجردی در گفت وگو با ایرنا درباره بیانیه مشترک اخیر شورای هماهنگی خلیج فارس و اتحادیه اروپا درباره ادعای واهی و بی اساس درباره جزایر سه گانه ایرانی گفت: رابطه ویژه‌ای بین غرب و شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد و پس از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه‌ای با حضور سران حماس در قطر، مشخص شد کشورهای عربی از خود اختیاری ندارند و اروپا هم برای فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران، از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کند و یکی از این ظرفیت‌ها، شورای همکاری خلیج فارس است.

وی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران در بهبود روابط با همسایگان با چنین بیانیه‌هایی تغییر نمی‌کند، افزود: ایران موضع خود را درباره مالکیت جزایر سه گانه با قدرت و قوت دنبال می‌کند و همانطور که سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هشدار دادند، حاکمیت بلامنازع و همیشگی ایران بر جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک از قلمرو سرزمینی ایران است.

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف اروپا از این اقدام این است که روابط ایران به دلیل تحریم‌های تحمیلی، با همسایگان دچار خدشه شود، تصریح کرد: اروپایی‌ها می‌دانند ایران راه‌های بی اثر کردن تحریم‌ها را با بهره بردن از کشورهای دوست و همسایگان آموخته است. اما هدف اروپا و غرب، آسیب رساندن به این روابط است. درحالی که این ترفند به جایی نخواهد رسید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بر سر تمامیت ارضی و منافع خود با هیچ کشوری مماشات نخواهد کرد، گفت: اگر قرار بود ایران اسلامی در برابر زور، سرخم کند، قطعا در هشت سال دفاع مقدس یا ۱۲ روز جنگ تحمیلی، ایستادگی و مقاومت از خود نشان نمی‌داد. بر همین اساس ایران سرسوزن از تمامیت ارضی و مالکیت سرزمینی خود عقب نشینی نخواهد کرد.

بروجردی یادآور شد: سیاست جمهوری اسلامی ایران ارتقاء و توسعه روابط با کشورها همسایه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس است. اما در شرایط فعلی، متاسفانه برخی از کشورهای عربی قدرت تاب آوری برابر فشارهای غرب را ندارند. به همین دلیل در جلسات مشترک علیه تمامیت ارضی ایران ادعاهای تکراری و بی اساس مطرح می کنند و بیانیه می‌دهند. در حالی که این بیانیه‌ها، جوهری بر روی کاغذ است و در واقعیت صحنه تاثیری نخواهد داشت.

وی درباره اینکه در شرایط فعلی رویکرد دولت، مجلس و حاکمیت برای مواجهه و مقابله با فشار حداکثری اروپا و آمریکا باید به چه نحوی انجام شود، گفت: به نظرم ادامه و تقویت همان سیاست همبستگی و وفاق ملی یک اقدام و راهبرد کاملا منطقی است. البته تلاش مجلس و دولت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است و از طرفی هم باید برای مردم روشنگری شود که علت پافشاری جمهوری اسلامی ایران برای داشتن دانش هسته‌ای به چه منظور است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیش از این رئیس سازمان انرژی اتمی تبیین کرده بود که فقط در یک بخش استفاده از دانش هسته‌ای در علوم کشاورزی، سبب شده که تولید محصول در مزارع برنج ۳ تا ۴ برابر شود که کمک قابل توجهی به اقتصاد ملی کشور است. همچنین در حوزه‌های پزشکی، رادیو داروها، نانو، اصلاح محصولات کشاورزی، برق و تولید نیرو می‌توان از انرژی هسته‌ای استفاده کرد.

وی اضافه کرد: برخلاف دروغی که رژیم صهیونیستی و آمریکا به صورت مرتب اعلام می‌کنند مبنی بر اینکه ایران به دنبال بمب هسته‌ای است، در حقیقت اینگونه نیست و ایران به دنبال استفاده از دانش هسته‌ای در زمینه‌های گفته شده و فعالیت های صلح آمیز است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بنابراین جمهوری اسلامی ایران طبق منویات رهبر انقلاب، اتحاد ملی و هماهنگی که دولت و مجلس برای حل مشکلات اقتصادی کشور دارند، سیاست‌های کشور را با قاطعیت دنبال می‌کند و این بیانیه‌ها، فشارها و توطئه های گوناگون دشمنان هیچ تاثیری بر اراده جمهوری اسلامی ایران ندارند.