شناسهٔ خبر: 75254438 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

محمد محبی: امیدوارم بازی فردا مقابل روسیه جذاب باشد؛ آن‌ها حریف قدرتمندی هستند

مهاجم تیم ملی ایران بر قدرت تیم ملی روسیه اذعان داشت.

صاحب‌خبر -

طرفداری | چند بازیکن ایرانی در لیگ روسیه مشغول به فعالیت هستند که محمد محبی یکی از آن‌هاست.

محمد محبی، مهاجم تیم ملی ایران که در لیگ روسیه بازی می‌کند، در نشست خبری پیش از بازی دوستانه ایران مقابل روسیه اظهار داشت:

اگر اشتباه نکنم حدود ۲سال و نیم، قبل اولین بازی خود را با کادرفنی فعلی مقابل روسیه انجام دادیم که این بازی در تهران خیلی خوب شد. امیدوارم فردا هم مثل آن مسابقه جذاب و تماشاگرپسند باشد و با یک نتیجه خوب تمام شود.

وی با اشاره به شناخت خود از والری کارپین، سرمربی روس‌ها گفت:

حدود ۲ سال و نیم با کارپین کار کردم و رابطه صمیمی و خوبی با هم داریم. با توجه به شناختی که از او و نحوه بازی تیم‌هایش داریم، امیدوارم فردا یک بازی جذاب و خوب شود.

محبی درباره اینکه با توجه به حضورش در لیگ روسیه، آیا از هم تیمی‌های خود برای بازی فردا مشورت گرفته است، اظهار داشت:

همه تیم‌ها گروه آنالیز دارند و می‌توانند کامل همدیگر را آنالیز کنند. سه بازیکن روستوف در تیم ملی روسیه هستند و این هفته با هم شوخی می‌کردیم تا یک روز قبل بازی اطلاعات تیم حریف را به ما بگویند اما در حد همین شوخی بود زیرا کادرفنی هر ۲ تیم هر بازی را رصد کردند و تمام بازی‌ها آنالیز شده است. کاملا مسلط و با شناخت کامل به بازی فردا می‌آیند.

بازیکن تیم ملی درباره خطرناک‌ترین بازیکن تیم ملی روسیه، توضیح داد:

همه بازیکنان این تیم قوی هستند زیرا مقابل آنها در لیگ روسیه بازی کرده و همگی را رصد می‌کنم. بازیکنان هجومی روسیه می‌توانند خطرناک‌ترین باشند.