شناسهٔ خبر: 75252205 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنو | لینک خبر

اولین واکنش نتانیاهو به توافق با حماس

نتانیاهو مدعی شد: «ما با هم برای دستیابی به همه اهدافمان و گسترش صلح با همسایگانمان ادامه خواهیم داد».

صاحب‌خبر -

فارس: نتانیاهو مدعی شد: «ما با هم برای دستیابی به همه اهدافمان و گسترش صلح با همسایگانمان ادامه خواهیم داد».

photo_2025-10-09_09-35-04

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه گفت که کابینه تل‌آویو برای تصویب توافق آتش‌بس در غزه تشکیل جلسه می‌دهد.

نتانیاهو در بیانیه‌ای مدعی شد: «امروز روز بزرگی برای اسرائیل است. من فردا کابینه را برای تصویب توافق و بازگرداندن همه سربازان ربوده شده به خانه تشکیل خواهم داد».

شبکه «الجزیره» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «من با تمام وجود از رئیس جمهور ترامپ و تیمش به خاطر تعهدشان به مأموریت آزادسازی گروگان‌ها تشکر می‌کنم».

وی همچنین مدعی شد: «ما با هم برای دستیابی به همه اهدافمان و گسترش صلح با همسایگانمان ادامه خواهیم داد».