شناسهٔ خبر: 75242793 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

مرور مجدد ترکیب پیش‌بینی‌شده تیم ملی انگلیس برای جام جهانی ۲۰۲۶ در چهار سال قبل

چهار سال پیش، پیش‌بینی می‌شد که تیم ملی انگلیس با این ترکیب در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور یابد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | پس از مسابقات یورو ۲۰۲۰، نشریه فورفورتو تلاش کرد ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس برای جام جهانی ۲۰۲۶ را پیش‌بینی کند. این پیش‌بینی ترکیبی از موفقیت‌ها و ناکامی‌ها بوده است. 

در دنیای فوتبال، اوضاع می‌تواند به‌سرعت تغییر کند؛ بازیکنان ممکن است ناگهان افت کنند یا استعدادهای جوانی به‌یک‌باره ظهور کنند. به همین دلیل، پیش‌بینی ترکیب اصلی یک تیم برای جام جهانی، به‌ویژه چهار سال پیش از آغاز تورنمنت، کاری دشوار است. در این گزارش، ترکیب پیش‌بینی‌شده توسط فورفورتو را بازنگری کرده‌ایم و شانس هر بازیکن برای حضور در ترکیب اصلی انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۶ را ارزیابی می‌کنیم.

ترکیب پیش‌بینی شده انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۶

  • دروازه‌بان: دین هندرسون

گرچه دین هندرسون، دروازه‌بان کریستال پالاس، جایگاه خود را به‌عنوان دروازه‌بان دوم تیم ملی انگلیس تثبیت کرده است، بعید به نظر می‌رسد که در جام جهانی ۲۰۲۶ به ترکیب اصلی راه یابد. پس از هر تورنمنت ملی، برخی هواداران و کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که دوره جردن پیکفورد به پایان رسیده است، اما او بارها ثابت کرده که منتقدانش اشتباه می‌کنند.

هندرسون احتمالاً در فهرست تیم ملی برای سال آینده حضور خواهد داشت، اما حضور در ترکیب اصلی برای او دور از دسترس به نظر می‌رسد. فورفورتو همچنین نام‌هایی مانند فردی وودمن، جوزف بورسیک و اتین گرین را به‌عنوان گزینه‌های احتمالی مطرح کرده بود که هیچ‌کدام تاکنون برای تیم ملی انگلیس بازی نکرده‌اند.

  • دفاع راست: ترنت الکساندر آرنولد

در حالی که ترنت الکساندر آرنولد، بازیکن رئال مادرید، در حال حاضر مصدوم است و توماس توخل، سرمربی تیم ملی، ترجیح می‌دهد از ریس جیمز در پست دفاع راست استفاده کند، این بازیکن همچنان باید تلاش زیادی کند تا به ترکیب اصلی بازگردد. توخل در ماه اوت اظهار داشت:  

ترنت بازیکنی است که به اعتماد و حمایت مربی، هم‌تیمی‌ها، باشگاه، کشور و هوادارانش نیاز دارد. در حال حاضر، ریس جیمز با توجه به عملکردش در دو اردوی اخیر و بازی‌هایش در جام باشگاه‌های جهان با چلسی، کمی جلوتر است. همچنین تینو لیورامنتو به دلیل ریتم خوب و توانایی پوشش هر دو جناح، گزینه مناسبی است.

  • مدافع میانی: بن وایت

بن وایت، مدافع آرسنال، از زمان درگیری‌اش با استیو هلند، کمک‌مربی سابق انگلیس، در سال ۲۰۲۲، دیگر در اردوهای تیم ملی حضور نداشته است. با توجه به کمبود دقایق بازی او در آرسنال، بعید است که توخل او را به‌عنوان مدافع میانی به تیم ملی دعوت کند.

  • مدافع میانی: مارک گهی

پیش‌بینی فورفورتو درباره مارک گهی کاملاً درست از آب درآمد. این نشریه در سال ۲۰۲۱ او را چنین توصیف کرد:  

گهی رهبری آرام و باوقار است که می‌تواند در دهه آینده نقش مهمی در خط دفاع انگلیس ایفا کند. 

اکنون در سال ۲۰۲۵، می‌توان با اطمینان گفت که در صورت عدم مصدومیت، گهی نقشی کلیدی در تورنمنت سال آینده خواهد داشت.

  • دفاع چپ: رایان سسنیون

رایان سسنیون پس از درخشش در فولام و انتقال پر سر و صدا به تاتنهام، در سال‌های اولیه انتظارات زیادی را برانگیخت. با این حال، مسیر حرفه‌ای او آن‌طور که پیش‌بینی می‌شد پیشرفت نکرد. گرچه هنوز زمان برای بازگشت به تیم ملی دارد، بعید است که در سال آینده در ترکیب اصلی توخل قرار گیرد.

  • هافبک میانی: دکلان رایس

حضور دکلان رایس در این ترکیب تعجب‌آور نیست. او در یورو ۲۰۲۰ نقشی محوری داشت و از آن زمان تاکنون عملکردش بهبود یافته است. فورفورتو نام‌هایی مانند کانر گلگر، مورگان گیبس‌وایت، لوئیس کوک، کالوین فیلیپس و جیمز وارد پروس را به‌عنوان گزینه‌های احتمالی مطرح کرده بود، اما خوشبختانه رایس را ترجیح داد.

  • هافبک میانی: جود بلینگام

انتخاب جود بلینگام بدیهی بود. پس از تأثیرگذاری چشمگیر در یورو ۲۰۲۰، تقریباً همه پیش‌بینی می‌کردند که این هافبک متولد بیرمنگام به مهره‌ای ثابت در تیم ملی تبدیل شود. او تاکنون ۴۴ بازی برای انگلیس انجام داده و بدون شک در جام جهانی ۲۰۲۶ نقش کلیدی خواهد داشت.

  • وینگر راست: بوکایو ساکا

فورفورتو از جیدون سانچو و کالوم هادسون اودوی به‌عنوان رقبای اصلی ساکا در جناح راست نام برد، اما در نهایت این ستاره آرسنال را انتخاب کرد. ساکا در چند سال اخیر جایگاه وینگر راست را به نام خود ثبت کرده و قطعاً در برنامه‌های توخل برای جام جهانی ۲۰۲۶ حضور خواهد داشت.

  • هافبک هجومی: فیل فودن

نقش فیل فودن در تیم ملی انگلیس همچنان موضوع بحث است. برخی به استعداد ذاتی و مهارت او در کار با توپ اشاره می‌کنند، در حالی که برخی دیگر به عملکرد ضعیف او در بازی‌های گذشته برای انگلیس انتقاد دارند. او بدون شک در فهرست تیم ملی برای سال آینده حضور خواهد داشت، اما حضورش در ترکیب اصلی هنوز نامشخص است.

  • وینگر چپ: میسون ماونت

میسون ماونت در سال ۲۰۲۱ آینده‌ای درخشان داشت، اما پس از آن با فراز و نشیب‌هایی مواجه شد. انتقال او به منچستریونایتد با مصدومیت‌های متعدد همراه بوده و از سال ۲۰۲۲ برای انگلیس بازی نکرده است. با وجود بهبود نسبی در فرم کنونی‌اش، با توجه به گزینه‌های موجود، بعید است در تیم ملی برای جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشته باشد.

  • مهاجم نوک: میسون گرینوود

هرگز هری کین را دست‌کم نگیرید. فورفورتو با فرض اینکه کین تا جام جهانی ۲۰۲۶، ۳۳ ساله خواهد بود، تصور می‌کرد که او جایگاه خود را به‌عنوان مهاجم اصلی از دست می‌دهد. اما کین در آغاز فصل ۲۶-۲۰۲۵ بیش از هر بازیکن دیگری گل زده و در صورت آمادگی جسمانی، قطعاً در ترکیب اصلی انگلیس حضور خواهد داشت. درباره گرینوود، او از ژانویه ۲۰۲۲ برای تیم ملی مورد توجه قرار نگرفته است.