شناسهٔ خبر: 75239599 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

افتتاح خوابگاه دانش‌آموزی ۱۸۰ نفره در داشلی‌برون

گرگان-مدیرکل نوسازی مدارس گلستان از افتتاح خوابگاه دانش‌آموزی ۱۸۰ نفره در داشلی‌برون با هزینه ۲۴۰ میلیارد ریال خبرداد و گفت: بخشی از هزینه آن توسط بنیاد برکت تأمین شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، وحید فراهی، عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح خوابگاه دانش‌آموزی پسرانه در روستای داشلی‌برون شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال برای ساخت این خوابگاه با زیربنای ۱۷۰۰ مترمربع هزینه شده است. بخشی از این اعتبار از سوی بنیاد برکت تأمین و مابقی از محل اعتبارات دولتی اختصاص یافته است.

وی افزود: این خوابگاه ظرفیت پذیرش ۱۸۰ دانش‌آموز را دارد و انتظار می‌رود دانش‌آموزان در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس گلستان با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها گفت: شهرستان گنبدکاووس با جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر و حدود ۹۰ هزار دانش‌آموز، نیاز مبرمی به توسعه زیرساخت‌های آموزشی دارد و این اقدامات گام مهمی در تحقق این هدف به شمار می‌روند.

در ادامه این مراسم، مدرسه خیرساز دخترانه شش کلاسه‌ای با زیربنای هزار و ۱۰۰ مترمربع در شهر گنبدکاووس نیز با حضور رضوان حکیم‌زاده، معاون وزیر آموزش‌وپرورش، افتتاح شد. هزینه ساخت این مدرسه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال بوده است.