شناسهٔ خبر: 75229925 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

ببینید؛ کودک فلسطینی که برادر کوچکش را ۱۰ کیلومتر بر دوش گرفت

جدوع برادرش را در مسیری ۱۰ کیلومتری تا خان یونس حمل کرد. مادرش می‌گوید: حتی مردها هم از عبور از آن مسیر خسته می‌شوند، چه برسد به یک کودک.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

در میان آشوب و وحشت آوارگی در غزه، پسر بچه‌ای پابرهنه با اضطراب می‌گریزد و برادر کوچکش را در آغوش دارد. صدایش از گریه گرفته و بارها فریاد می‌زند: «مامان».

به گزارش فرارو، تصاویر این لحظه را احمد یونس، عکاس خبری مستقل فلسطینی ثبت کرد و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان آن را دیدند.

جدوع ۸ ساله، برادر کوچکش خالد، ۲ ساله را در مسیر فرار از بمباران‌های اسرائیل به دوش گرفته بود. آن‌ها در جریان تخلیه شهر غزه از والدین‌شان جدا شدند.

مادر کودکان، نهی محمود خلیل ابو عرار، پس از دیدن ویدیو گفت: وقتی دیدم پسرم تنها برادرش را حمل می‌کند، گریه کردم و احساس خفگی داشتم. اما بعد خوشحال شدم که جدوع چنین کاری کرده است.

جدوع برادرش را در مسیری ۱۰ کیلومتری تا خان یونس حمل کرد. مادرش می‌گوید: حتی مردها هم از عبور از آن مسیر خسته می‌شوند، چه برسد به یک کودک.

جاسم پدر خانواده، در جریان بمباران‌ها در ورودی یک ساختمان پناه گرفت و گیر افتاد. او می‌گوید: هر یک از فرزندانم رؤیایی دارند. رؤیای جدوع این است که در آینده معلم یا استاد شود.

کمیته امداد مصر سه روز به دنبال کودکان گشت تا آن‌ها را پیدا کرد و به خانواده‌شان رساند. اکنون این خانواده در اردوگاهی در خان یونس زندگی می‌کند.

احمد یونس، خبرنگار می‌گوید: ما فیلم می‌گیریم تا جهان ببیند چه اتفاقی می‌افتد و واکنش نشان دهد. خدا را شکر، این ویدیو دل تمام دنیا را لرزاند.

 

تبلیغات
درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_fararu1-911834_LazyVideo_غزه.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: