طرفداری | جنارو گتوزو پس از پایان هفته ششم رقابتهای سری آ در این آخر هفته، ناچار به انجام دو تغییر اجباری در فهرست تیم ملی ایتالیا برای بازیهای ملی ماه اکتبر شد، چراکه دو وینگر تیم یعنی ماتیا زاکانی و متئو پولیتانو، دیگر در دسترس نیستند.
به گزارش football italia، رقابتهای سری آ برای مدتی کوتاه و بهدلیل برگزاری دیدارهای ملی در ماه اکتبر، متوقف خواهد شد. آتزوری در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی، به ترتیب در تاریخهای ۱۱ و ۱۴ اکتبر به مصاف تیمهای ملی استونی و اسرائیل خواهد رفت. جنارو گتوزو، سرمربی تیم ملی ایتالیا در تاریخ سوم اکتبر فهرست ۲۷ نفره بازیکنان خود برای دیدار با استونی و اسرائیل را اعلام کرده بود، اما به دلیل مصدومیت و مشکلات آمادگی جسمانی، ناچار به اعمال دو تغییر در این فهرست شده است.
روز شنبه تأیید شد که ماتیا زاکانی در بازیهای پیشرو برای لاتزیو و همچنین تیم ملی ایتالیا غایب خواهد بود و روبرتو پیکولی، مهاجم فیورنتینا، جای او را در فهرست تیم ملی گرفته است. صبح روز دوشنبه نیز اعلام شد که متئو پولیتانو پس از مصدومیتی که در جریان پیروزی ۲-۱ ناپولی مقابل جنوا در ورزشگاه دیگو آرماندو مارادونا متحمل شد، از فهرست تیم ملی خارج شده است. فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) تأیید کرد که لئوناردو اسپیناتزولا، همتیمی پولیتانو در ناپولی، به جای او به تیم ملی دعوت شده است. این نخستین دعوت از اسپیناتزولا به تیم ملی ایتالیا پس از سپتامبر ۲۰۲۳ تاکنون محسوب میشود.
گل چیپ زیبای لئوناردو اسپیناتزولا به رم