شناسهٔ خبر: 75196422 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اعضای ناوگان صمود: بازداشتگاه‌های اسرائیل شرایط غیرانسانی داشت

گروهی از اعضای ناوگان کمک‌رسانی به غزه تحت نام «صمود» پس از بازگشت به کشورشان، اعلام کردند که در بازداشتگاه‌های اسرائیل در شرایط غیرانسانی قرار داشتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نوزده شهروند سوئیسی، از جمله «رمی پاگانی»، شهردار سابق ژنو، سوار بر قایق‌هایی در میان ناوگان صمود بودند که سعی داشتند به نوار محاصره شده غزه کمک‌رسانی کنند.

به گفته گروه «امواج آزادی»، آنها روز چهارشنبه توسط نظامیان اسرائیلی دستگیر و به زندان کتزیوت منتقل شدند. نه نفر از اعضای این گروه عصر یکشنبه به ژنو بازگشتند.

در بیانیه‌ای از سوی این گروه آمده است: شرکت‌کنندگان شرایط غیرانسانی بازداشت و رفتار تحقیرآمیز و توهین‌آمیزی را که هنگام دستگیری و حبس متحمل شدند، محکوم می‌کنند.

رژیم صهیونیستی که جنایت‌های خود در غزه را نیز انکار می‌کند، روز یکشنبه مدعی شد که حقوق قانونی فعالان کاملا رعایت می‌شود، هیچ نیروی فیزیکی علیه آنها استفاده نشده و به همه بازداشت‌شدگان دسترسی به آب، غذا و سرویس بهداشتی داده شده است.

با اینحال، گروه امواج آزادی در بیانیه خود افزود که بازداشت‌شدگان شرایط محرومیت از خواب، کمبود آب و غذا و همچنین ضرب و شتم، لگد زدن و حبس در قفس را تجربه کردند. این گروه همچنین در مورد 10 شهروند سوئیسی که همچنان در بازداشت رژیم صهیونیستی هستند، عمیقا ابراز نگرانی کرد.

روز یکشنبه، اعضای سفارت سوئیس در تل‌آویو برای ارائه حمایت کنسولی به ملاقات ده شهروند بازداشتی سوئیسی رفتند. گروه امواج آزادی اعلام کرد که برخی از آنها دست به اعتصاب غذا زده‌اند و به نظر می‌رسد که ضعیف شده‌اند.

صدها فعال دیگر از جمله گرتا تونبرگ، فعال سوئدی، نیز در آخرین تلاش برای به چالش کشیدن محاصره دریایی غزه توسط رژیم صهیونیستی، بازداشت شدند.

انتهای پیام/