شناسهٔ خبر: 75187118 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

لیگ مساوی ایران؛ رکورد تقسیم امتیازات در آستانه ثبت در گینس!

لیگ برتر ایران در این فصل به طرز عجیبی درگیر نتیجه مساوی است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | بازی استقلال و چادرملو هم با تساوی 1-1 تمام شد تا هفته ششم لیگ برتر با یک تساوی دیگر تمام شود.

با شروع فیفادی، تیم‌های لیگ برتری هم استراحت خواهند کرد. علاوه بر کیفیت پایین بازی‌ها که در جدول لیگ برتر هم مشهود است و امتیاز هیچ تیمی تا پایان هفته ششم، دورقمی نشده است، تعداد بالای مساوی‌های لیگ برتر در ذوق آدم می‌زند.

هفته اول؛ سه مساوی

در هفته اول یه بازی با نتیجه 1-1 به اتمام رسید. پرسپولیس و فجرسپاسی در تهران 1-1 مساوی کردند. استقلال خوزستان و شمس آذر هم در ورزشگاه پاس قوامین به نتیجه 1-1 دست پیدا کردند. ملوان و سپاهان هم در سن سیروس امتیازات را تقسیم کردند.

هفته دوم؛ 3-3 و 4-4 پرگل

هفته دوم اما تساوی‌ها فرق داشت. استقلال با ذوب آهن در یک بازی پرتنش 3-3 مساوی کرد. بازی جذاب شمس آذر و چادرملو هم 4-4 مساوی شد تا هیجان در لیگ برتر شروع شود. مس رفسنجان و تراکتور هم اولین 0-0 لیگ بیست و پنجم را رقم زدند و پیکان - استقلال خوزستان هم 1-1 کردند.

هفته سوم؛ سقوط آغاز شد

هفته سوم تعداد تساوی‌ها بالا بود. در مجموع 8 بازی، 5 بازی مساوی تمام شد. خیبر و فجر با تساوی 1-1 به کارشان خاتمه دادند. شاگردان مهدی تارتار با شاگردان محرم نویدکیا 1-1 مساوی کردند. چادرملو و ملوان در تهران 0-0 مساوی کردند. شمس آذر و پیکان هم در ورزشگاه پاس قوامین 1-1 کردند و در نهایت پرسپولیس و یحیی گل محمدی به نتیجه مساوی 1-1 رضایت دادند.

هفته چهارم؛ سرخابی‌ها دوباره مساوی کردند

مس رفسنجان و شمس آذر با تساوی بدون گل این هفته را استارت زدند. پس از آن، بازی چادرملو و پرسپولیس بدون گل تمام شد. استقلال هم دوباره از خط دفاعی خود ضربه خورد و 2-2 با پیکان مساوی کرد.

هفته پنجم؛ چه صفر صفرهایی!

هفته پنجم رکورددار 0-0 شد. تراکتور و فجر و همچنین پرسپولیس و ملوان در اولین روز از برگزاری هفته پنجم به تساوی بدون گل دست یافتند. گل گهر و فولاد فردای این دو بازی، 0-0 شدند. استقلال هم با شمس آذر 1-1 مساوی کرد و در آخرین دیدار هفته پنجم هم پیکان و چادرملو 0-0 مساوی کردند.

هفته ششم؛ تمامش کنید!

به نظر می‌رسید هفته ششم از شر مساوی‌های سرد و کسل کننده خلاص شدیم اما پرسپولیس خلاف آن را ثابت کرد. علی علیپور با یک ضربه پنالتی نتیجه بازی با گل گهر را 1-1 مساوی کرد و بازی با همان نتیجه تمام شد. در ادامه، دربی اصفهان 0-0 تمام شد و فولاد و تراکتور هم در یک بازی پرتنش به تساوی بدون گل دست یافتند. استقلال هم با تساوی مقابل چادرملو، حسن ختام لیگ برتر پیش از شروع فیفادی مهرماه را رقم زد.

در مجموع این شش هفته لیگ برتر، 48 دیدار برگزار شده و 24 بازی با نتیجه تساوی به اتمام رسیده است. از این 24 تساوی، 10 بازی بدون گل به پایان رسیده که در نوع خودش فاجعه است. باید دید این روند خفت‌بار پس از فیفادی هم ادامه دارد یا خیر.