شناسهٔ خبر: 75179618 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

کاهش دردهای آرتروز با مصرف این ماده غذایی!

صاحب‌خبر -

شفقنا – مصرف سنجد سبب کاهش دردهای مفصلی می‌شود.

به گزارش شفقنا زندگی به نقل از مهر، سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود. ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک می‌کنند و می‌توانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.