بهگزارش میراثآریا، حمید عباسزاده بیان کرد: در این رویداد که به همت بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر و با همکاری اداره میراثفرهنگی شهرستان برگزار شد، استاندارخراسان جنوبی، مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، فرماندار شهرستان قاینات، معاون گردشگری استان و معاونین فرماندار بازدید به عمل آورده و از نزدیک با خوراک های محلی و طرز پخت آن که ریشه در تاریخ و سنت این دیار دارد، آشنا شدند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان قاینات افزود: این رویداد یک روزه با ۱۸ غرفه در منزل تاریخ قارنی شهر قاین و با حضور پرشور و استقبال فوق العاده علاقهمندان برگزار شده که علاوه بر عرضه و فروش انواع خوراکهای محلی، کارگاههای آموزش خوراکهای بومی و کارگاه آشپزی ویژه کودکان نیز برپا شد.
او در تبیین برگزاری این رویداد گفت: خوراک محلی به غذاهایی اطلاق میشود که در یک منطقهی خاص تهیه و مصرف شده و از مواد اولیهای که در آن منطقه موجود است تهیه میشود. این غذاها معمولاً بر اساس سنتها و آداب و رسوم محلی طبخ میشوند و به عنوان بخشی از فرهنگ و جذابیتهای یک منطقه تلقی میشوند.
عباسزاده افزود: کشک، انواع نان های محلی با طعم گیاهان دارویی یا نانی که در روغن داغ پخته می شود، آش ها در انواع مختلف مانند آش جوشپره یا لخشک از نمونه خوراک های محلی بود که در این رویداد به بازدیدکنندگان عرضه شد و علاقهمندان با طعم و روش های متنوع و مزه های متفاوت آن آشنا شدند و نیز بستری برای رد و بدل کردن تجربیات گروه های مختلف شرکت کننده شد.
انتهای پیام/