شناسهٔ خبر: 75177345 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

اعتراض شدید ویارئالی‌ها به پنالتی رئال مادرید: اگر حرف بزنم، مجازات می‌شوم

بازیکنان و کادر فنی ویارئال نمی‌دانند که چرا داور برای رئال مادرید پنالتی گرفت.

صاحب‌خبر -

طرفداری | بازیکنان ویارئال داخل و خارج از زمین به تصمیمات گیرمو فرناندز در جدال با رئال مادرید اعتراض کردند. 

پس از پیروزی رئال مادرید مقابل ویارئال، بازیکنان و سرمربی تیم بازنده به قضاوت داور مسابقه یعنی گیرمو کوادرا فرناندز اعتراض کردند. آن‌ها به دو صحنه معترض بودند، پنالتی روی وینیسیوس جونیور و اخراج سانتیاگو مورینیو پس از برخورد با این ستاره برزیلی. مارسلینو، سرمربی ویارئال، در این مورد گفت: 

اگر 200 بار هم از من راجع به داوری بپرسید، حرفی نمی‌زنم. اما اگر این تعداد سوال از من بپرسید به این معنا است که احتمالاً اتفاقی داخل زمین رخ داده است، این‌طور نیست؟ در حال ارائه یک بازی خوب بودیم، موقعیت می‌ساختیم که ناگهان همه‌چیز تغییر کرد. کاری هم از ما ساخته نبود. 

خوان فویس، مدافع آرژانتینی ویارئال هم در این مورد اضافه کرد: 

اگر حرفی که در ذهن دارم را به زبان بیاورم، مجازات خواهم شد.

سانتی کومسانا، کاپیتان ویارئال، اعتراض کرد و گفت: 

نمی‌دانم چه بگویم. وینیسیوس زمین افتاد و برای تیمش پنالتی گرفت. پس از آن هم‌تیمی‌ام یک دوئل را برنده شد و به‌خاطر آن کارت زرد دومش را گرفت چون وینیسیوس زمین افتاد. اصلاً چرا VAR اختراع شده است؟ در هر صورت وقتی به این استادیوم می‌آییم، به چنین چیزهایی عادت داریم. 

خلاصه بازی رئال مادرید 3-1 ویارئال