شناسهٔ خبر: 75176714 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آغاز ثبت‌نام بیست و‌ یکمین دوره عمره دانشگاهیان/ افزایش دو برابری اعزام‌ها

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درباره آغاز ثبت‌نام عمره دانشگاهیان توضیحاتی ارائه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در نشست خبری از آغاز ثبت‌نام بیست و یکمین دوره عمره‌ دانشگاهیان خبر داد و گفت: امسال بعد از 10 سال توقف، دومین سال اعزام دانشگاهیان به عمره دانشجویی را  در دستورکار قرار دادیم. با همکاری بعثه مقام معظم رهبری سهمیه اعزام دانشگاهیان امسال نسبت به سال گذشته دو برابر شده  و 8 هزار سهمیه افزایش یافته است.

وی گفت: ثبت‌نام برای شرکت در حج عمره دانشجویی از  امروز 13 مهرماه  آغاز شده و به‌مدت یک هفته و تا 20 مهرماه ادامه دارد. نتایج نهایی اعزام شوندگان دانشگاهی بعد از قرعه‌کشی اعلام می‌شود.

رستمی گفت: اولین اعزام، طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از  25 آبان آغاز می‌شود و‌ تا 27 آذرماه ادامه خواهد داشت. در فراخوان سال گذشته 120 هزار داوطلب اعزام ثبت‌نام کردند که طبق سهمیه در نظر گرفته شده 4 هزار اعزام داشتیم.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم استقبال زیادی از این اعزام صورت گیرد، افزود: تلاش شده خدمات ارزشمندی برای این اعزام‌ها در نظر گرفته شود که یکی از این اقدامات افزایش ایستگاه‌های پروازی است. سال گذشته اعزام‌ها از 4 ایستگاه پروازی صورت می‌گرفت ولی امسال این ایستگاه‌ها به 11 مورد افزایش یافته است.

رستمی با بیان اینکه عمده هزینه این سفر بر عهده دانشگاهیان است، رقم تعیین شده برای این سفر را بین 62 تا 65 میلیون تومان اعلام کرد و‌ گفت: از وزارت علوم و‌ بهداشت درخواست کردیم 50 میلیون تومان از این هزینه را در قالب وام و تسهیلات به دانشگاهیان ارائه دهند اما این دستگاه‌ها هنوز آمادگی خود را در این رابطه اعلام نکردند. البته دانشگاهیان با همین مبلغ نیازی به خرید فیش و‌ هزینه برای تهیه آن را ندارند.

ریس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گفت: ثبت‌نام دانشگاهیان از هم‌اکنون از طریق سایت لبیک آغاز شده است.

وی به برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در نظر گرفته شده برای حجاج دانشگاهی اشاره کرد و افزود: دوره‌های آموزشی و اخلاقی در قالب‌های مختلف برای پیش از سفر و حین سفر برای زائران تدارک دیده شده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: برنامه‌های مستمری مانند ارسال بسته‌های آموزشی برای بعد از سفر به منظور حفظ ارتباط با زائران تدارک دیده شده است. خادمان و مبلغانی از بانوان فرهیخته در کنار این زائران حضور خواهند داشت.

اولویت‌های عمره دانشگاهیان امسال

حجت الاسلام طاهری، رییس ستاد عتبات و عالیات دانشگاهیان نیز در این نشست در خصوص اولویت اعزام‌های امسال عمره دانشگاهیان گفت: همه دانشجویان، اساتید و حتی اساتید حق التدریس می‌توانند برای شرکت در این دوره ثبت نام و حضور یابند. زوج‌هایی که هر دو طرف، دانشجو هستند یا تاریخ عقدشان در یکی دو سال گذشته بوده در اولویت خواهند بود. سهمیه خیلی اندکی هم برای نخبگان دانشگاهی اختصاص یافته است.

وی افزود: دانشجویان و اساتید بانو در قالب کاروان‌های جدا و دانشجویان و اساتید مرد در قالب کاروان های جدا به این سفر اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/