شناسهٔ خبر: 75166247 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مربیان موتور محرک تحول در بدنه سپاه و بسیج هستند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی گفت: مربیان موتور محرک تحول در بدنه سپاه و بسیج هستند که نیازمند بهره‌گیری از وش‌های تعاملی، استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و محتوای چندرسانه‌ای هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی ظهر امروز در جمع صمیمی مربیان عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج استان با اشاره به رسالت خطیر مربیان در جنگ ترکیبی دشمن، گفت: امروز مأموریت مربیان عقیدتی سیاسی، صرفاً انتقال دانش نیست؛ بلکه ایجاد تحول درونی، ارتقاء بصیرت و تقویت بنیه اعتقادی و سیاسی است، برای دستیابی به این هدف متعالی، باید روش‌های سنتی را با نیازهای روز تطبیق داد.

وی افزود: امروز عصر ارتباطات و اطلاعات است، اگر نتوانیم محتوای غنی دینی و سیاسی خود را در قالب‌های نوآورانه و جذاب ارائه دهیم، از میدان اثرگذاری عقب خواهیم ماند. مربیان باید جسارت به خرج دهند و به دنبال ابتکارات و خلاقیت‌های نو باشند تا بتوانند تأثیری عمیق و ماندگار بر ذهن و قلب مخاطب، به ویژه نسل جوان، بگذارند.

دیباجی تصریح کرد: مربی مهم‌ترین عنصر در فرآیند تحول است که ابتدا باید خود را بسازد، اگر مربی در دانش و تقوای شخصی متوقف شود، نمی‌تواند دیگران را هدایت کند، بنابراین خودسازی، ارتقاء سطح دانسته‌ها و دانش مربی باید به صورت مداوم و جدی در دستور کار قرار گیرد. مطالعه عمیق، به‌روزرسانی اطلاعات سیاسی و معرفتی، و تسلط بر شیوه‌های نوین تدریس و تعامل، تکلیف هر مربی است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی با تاکید بر ضرورت استفاده از ابزارها و شیوه‌های نوین و جذاب در امر تربیت و آموزش اظهار کرد: مربیان موتور محرک تحول در بدنه سپاه و بسیج هستند، مربیان باید الگوهای موفق تربیتی در جهان و نیز در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی را مطالعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: امروز مربیان، به روش‌های تعاملی، استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و محتوای چندرسانه‌ای نیازمندند؛ این ما هستیم که باید ابزار را تغییر دهیم تا پیام تغییر نکند، با همت شما عزیزان، آینده عقیدتی و سیاسی سپاه و بسیج روشن است.

انتهای پیام/711/