شناسهٔ خبر: 75162041 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

رادیو ارتش اسرائیل: اسرائیل بیانیه حماس را مانند ترامپ تفسیر نکرد

صاحب‌خبر -

شفقنا- به گزارش «رادیو ارتش اسرائیل»، مقام‌های بلندپایه این رژیم که در نشست شبانه با نخست‌وزیر شرکت کرده بودند، اعلام کردند تل‌آویو بیانیه اخیر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را به‌عنوان «پذیرش طرح آمریکا» تعبیر نکرده است.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت‌: «این رسانه نظامی به نقل از منابع اسرائیلی افزود، تفسیر واشنگتن از بیانیه حماس با دیدگاه تل‌آویو متفاوت است؛ در حالی‌که رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، موضع حماس را نشانه پذیرش پیشنهاد خود برای توقف جنگ در غزه دانسته و گفته است این جنبش آماده صلح پایدار است، اسرائیل چنین برداشتی ندارد، این در حالی است که ترامپ از تل‌آویو خواسته فوراً بمباران غزه را متوقف کند».

به گفته مقام‌های اسرائیلی که با رادیو ارتش گفت‌وگو کرده‌اند، اظهارات ترامپ «هیچ گزینه‌ای برای اسرائیل باقی نگذاشته است» جز آن‌که بیانیه حماس را مقدمه‌ای برای گفت‌وگو تلقی کند. با این حال، آن‌ها تأکید کرده‌اند که این وضعیت ظرف چند روز آینده تعیین‌تکلیف خواهد شد؛ یا با آغاز تبادل اسرا و پایان درگیری‌ها، یا با ازسرگیری نبردهای شدید.

جنبش حماس شامگاه جمعه اعلام کرد پاسخ رسمی خود به طرح دونالد ترامپ برای توقف جنگ در نوار غزه را به میانجی‌ها تحویل داده است. این جنبش همچنین بار دیگر بر آمادگی خود برای واگذاری اداره غزه به هیئتی از شخصیت‌های مستقل فلسطینی (تکنوکرات‌ها) بر پایه توافق ملی و با پشتوانه حمایت عربی و اسلامی تأکید کرد.

این خبر را در آرتی عربی ببینید