شناسهٔ خبر: 75160303 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

استغاثه، فلسطین و آمادگی برای ظهور

مردم ایران در «فریاد فلسطین»، سربازان لشکر منجی را رقم زدند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،جمعه، ۱۱ مهر ۱۴۰۴، خیزش سراسری «فریاد فلسطین» در تهران و هفت شهر دیگر ایران، فراتر از یک ابراز همبستگی، به‌عنوان حرکتی استغاثه‌گرانه و مهدوی برگزار شد.

این برنامه که با همت موسسهٔ «منتظران منجی» و پخش زنده از شبکهٔ افق برگزار گردید، در بوستان آب و آتش تهران، فضایی از توسل، دعا و آماده‌سازی برای ظهور منجی بشریت ایجاد کرد.

در این مراسم،  محمد شجاعی بر شرط‌های ظهور تأکید ویژه‌ای داشت و گفت: دو شرط اساسی برای ظهور حضرت مهدی(عج) وجود دارد: تأمین امنیت جانی ایشان و تأمین سربازان لشکر منجی.

وی افزود:ایرانیان، مردمی هستند که در آخرالزمان با تشکیل حکومت اسلامی، موانع ظهور را برطرف می‌کنند.

 شجاعی همچنین به معجزهٔ اربعین اشاره کرد و گفت: وقتی مردم بیش از صد کشور حول محور عشق به امام معصوم جمع می‌شوند، نشان می‌دهد که جهان آمادهٔ پذیرش منجی است.

در این راستا، برنامه‌های استغاثهٔ هفتگی کمپین «امام مهدی کیست؟» — امروز نیز در ۴۵۰ نقطه کشور برگزار شد — این برنامه ها نه‌تنها برای آرامش فردی، بلکه برای آماده‌سازی جمعی برای ظهور طراحی شده‌اند.

انتهای پیام/