شناسهٔ خبر: 75159377 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

یار جدید لیونل مسی در آرژانتین، تا همین دو سال پیش دست‌فروش خیابان‌ها بود / عکس

بعضی‌ها در زندگی‌شان، راهی جز موفق شدن ندارند. مدافع جدید تیم ملی آرژانتین، یکی از همین آدم‌هاست.

صاحب‌خبر -

طرفداری | فهرست جدید تیم ملی آرژانتین برای دیدارهای دوستانه مقابل ونزوئلا و پورتوریکو اعلام شد و باز هم لیونل اسکالونی با تصمیم‌های غیرمنتظره‌اش همه را شگفت‌زده کرد. یکی از نام‌هایی که کمتر کسی انتظارش را داشت، لائوتارو ریورو است؛ مدافعی چپ‌پا که امروز ستاره ریورپلاته شده، اما مسیرش تا رسیدن به اینجا پر از سختی بوده است.

به گزارش infoabe، ریورو سال‌های کودکی و نوجوانی را در شرایط بسیار دشوار گذراند. او تا همین دو سال پیش، برای کمک به خانواده‌اش مجبور بود در خیابان‌ها آلفاخور (بیسکوئیت محبوب و سنتی آرژانتینی که حاوی نوعی کرم کارامل غلیظ است) بفروشد تا خرج خانه را تأمین کند. اما همین پسر سختکوش، حالا با پیراهن تیم ملی رؤیای بزرگش را زندگی می‌کند.

یار جدید لیونل مسی در آرژانتین تا همین دو سال پیش دست‌فروش خیابان‌ها بود لائوتارو ریورا مجبور بود در کنار فوتبال، دست‌فروشی هم بکند.

بزرگ شدن لائوتارو ریورو در فقر

او همراه با پنج خواهر و برادرش در خانواده‌ای کارگر و زحمتکش بزرگ شد. فوتبال را از تیم محلی لاس آلکونس در نزدیکی خانه‌اش در مورنو آغاز کرد و در زمین‌های خاکی محله هم با دوستانش بازی می‌کرد. سپس مدتی در تیم‌های ویا لورو نورت و لا ویکتوریا بازی کرد تا اینکه در ۱۴ سالگی به آکادمی ریورپلاته پیوست. ریورو در گفت‌وگویی با وب‌سایت رسمی باشگاه در سال ۲۰۲۲ گفته بود:

ما خانواده‌ای بسیار فروتن و پرتلاش هستیم، چون زندگی هرگز به ما فرصتی برای آسودگی نداد. تنها آرزوی من این است که خانواده‌ام زندگی بهتری داشته باشند. می‌خواهم پدر و مادرم و خواهر و برادرهایم در رفاه باشند. به لطف آن‌هاست که امروز اینجا هستم. روزهای سخت زیادی را پشت سر گذاشتم و به خاطر آن‌هاست که امروز بهترین شرایط را دارم.

ریورو فوتبالش را به عنوان هافبک چپ آغاز کرد، اما قد و قامت مناسب ۱.۸۵ متری و پای چپ قدرتمندش باعث شد به قلب خط دفاع منتقل شود؛ جایی که خیلی زود درخشید و بازوبند کاپیتانی را در رده‌های پایه ریورپلاته به دست آورد. در سال ۲۰۲۱ به تیم ذخیره‌ها رسید و پس از مدتی بین تیم‌های پایه و ذخیره در رفت‌وآمد بود. سرانجام در پایان سال ۲۰۲۳، درست زمانی که در آستانه بازیکن آزاد شدن قرار داشت، نخستین قرارداد حرفه‌ای خود را امضا کرد.

سال ۲۰۲۵ نقطه عطف دوران فوتبال او بود؛ جایی که با نمایش‌های درخشان خود به یکی از بهترین مدافعان میانی لیگ آرژانتین تبدیل شد. امروز دعوت غیرمنتظره او به تیم ملی آرژانتین، مسیری باورنکردنی را کامل کرده است؛ مسیری که از فروش شیرینی در خیابان‌های مورنو آغاز شد و حالا به پیراهن پرافتخار آلبی‌سلسته رسیده است.