شناسهٔ خبر: 75145757 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

پلیس راه اعلام کرد: «خستگی» و «خواب آلودگی» راننده عامل احتمالی واژگونی اتوبوس در فیروزکوه است

صاحب‌خبر -

شفقنا- رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: خستگی و خواب آلودگی راننده احتمال اصلی واژگونی اتوبوس در فیروزکوه است.

به گزارش شفقنا، سرهنگ احمد کرمی‌اسد درباره جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۰۷:۴۰ صبح امروز (۱۱ مهر ۱۴۰۴) یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از مبدا قزوین به سمت سوادکوه در حرکت بود، در محور فیروزکوه، محدوده امین‌آباد (سیب‌لند) واژگون شد.

وی با بیان اینکه در این حادثه ۴ نفر از سرنشینان جان خود را از دست دادند و ۲۰ نفر دیگر مجروح شدند افزود: از مجموع مصدومان، ۲ نفر به بیمارستان امام خمینی فیروزکوه، ۳ نفر به بیمارستان سوم شعبان دماوند و ۳ نفر دیگر با بالگرد به تهران اعزام شدند. سایر مصدومان نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا خاطرنشان کرد: اتوبوس حادثه‌دیده دارای ۳۳ سرنشین بود که به مقصد آلاشت، سوادکوه در قالب تور در حرکت بودند.

وی تصریح کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که خستگی و خواب‌آلودگی راننده از عوامل احتمالی واژگونی اتوبوس بوده است و تحقیقات تکمیلی پلیس راه برای تعیین دقیق علت حادثه ادامه دارد.