شناسهٔ خبر: 75113781 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

قطع اینترنت افغانستان خروج کامیون از مرز دوغارون را متوقف کرد

مدیر پایانه مرزی دوغارون گفت: در پی قطع اینترنت در اقغانستان، حرکت کامیون های حامل بار تجاری از گذرگاه مرزی دوغارون به سمت گمرک اسلام‌قلعه در افغانستان متوقف شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، اسماعیل پورعابد در گفت وگو با خبرنگاران افزود: هم اکنون دست‌کم ۸۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی در توقفگاه های مرز دوغارون در انتظار خروج به سمت افغانستان هستند که با ادامه قطعی اینترنت، به تعداد آن ها افزوده خواهد شد.

وی اضافه کرد: طرف افغانستانی امروز هشتم مهر ماه فقط حدود ۴۰ کامیون را پذیرفت، اما دوباره درها بسته شده و هیچ خروجی ناوگان از مرز دوغارون انجام نشده است.

مدیر پایانه مرزی دوغارون همچنین اظهار کرد: البته ورود ناوگان تجاری و کامیون‌های مستقر در افغانستان به مرز دوغارون تایباد بدون هیچ مشکلی برقرار بوده و قطعی اینترنت فقط روند خروج را دچار اختلال کرده است.

پایانه مرزی و گمرک دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان، در زمره پنج پایانه برتر اقتصادی کشور است.

بیشترین حجم کار این گمرک، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است. کالاهای بازرگانان افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشورهای حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس و بندر لنگه منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شود.