شناسهٔ خبر: 75099652 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اعزام یک بالگرد و اتوبوس آمبولانس و ۵ آمبولانس برای سانحه اتوبوس دانشجویان در سمنان

برنا - گروه اجتماعی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد: یک بالگرد، یک اتوبوس آمبولانس و ۵ آمبولانس برای رسیدگی به مصدومان سانحه اتوبوس دانشجویان در سمنان اعزام شدند. برنا - گروه اجتماعی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد: یک بالگرد، یک اتوبوس آمبولانس و ۵ آمبولانس برای رسیدگی به مصدومان سانحه اتوبوس دانشجویان در سمنان اعزام شدند.

صاحب‌خبر -

کارن یحیایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد: صبح امروز سه شنبه هشتم مهر ماه سال جاری در ساعت ۰۷:۴۰ دقیقه، حادثه‌ای برای اتوبوس سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه در جاده سمنان به سرخه رخ داد، این اتوبوس شامل ۱۴ سرنشین بوده که از این تعداد، ۱۲ نفر به دلیل حادثه دچار مصدومیت شدند و متأسفانه دو دانشجوی دانشکده در این سانحه جان خود را از دست دادند.

براساس گزارش وبدا، یحیایی افزود: این اتوبوس به عنوان سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه عمل می‌کرد و در زمان حادثه، شامل ۱۳ دانشجو و یک راننده بود. عملیات نجات بلافاصله پس از وقوع حادثه توسط ۵ آمبولانس، یک بالگرد و یک اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: حادثه در ساعت ۷:۴۰ دقیقه صبح امروز و در کیلومتر ۶ جاده سمنان به سرخه رخ داد و پیش از وقوع این حادثه، یک دستگاه تریلی دچار تصادف شده بود که اتوبوس پس از برخورد با آن، از مسیر منحرف شد.

وی یادآور شد: مصدومان به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان منتقل شدند و در حال دریافت خدمات درمانی لازم هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان این که کادر درمان در حال ارائه تمامی خدمات مورد نیاز به مصدومان هستند، گفت: رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نیز طی دستوری معاونت‌های آموزشی، دانشجویی فرهنگی و درمان و مدیر اجرایی حوزه ریاست را برای پیگیری کار‌های درمان دانشجویان حادثه دیده مامور کرده و به صورت مستقیم پیگیر مسائل مربوط به این سانحه است.

انتهای پیام/