شناسهٔ خبر: 75055479 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

راه‌اندازی بیش از هزار خانه محیط زیست در مدارس و دانشگاه‌ها

برنا-گروه اجتماعی؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از راه‌اندازی بیش از هزار خانه محیط زیست در محلات، مدارس و دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: درصد تفکیک زباله از مبدا در تهران هنوز پایین است و باید با فرهنگ‌سازی، آموزش شهروندی، جشنواره‌ها و رقابت‌های محله‌ای، این شاخص را ارتقا دهیم. برنا-گروه اجتماعی؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از راه‌اندازی بیش از هزار خانه محیط زیست در محلات، مدارس و دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: درصد تفکیک زباله از مبدا در تهران هنوز پایین است و باید با فرهنگ‌سازی، آموزش شهروندی، جشنواره‌ها و رقابت‌های محله‌ای، این شاخص را ارتقا دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا، نشست کنشگران اجتماعی شهر تهران امروز (شنبه ۵ مهرماه) باحضورداوود گودرزی معاون خدمات شهری و فضای سبز شهردار تهران و محسن قضاتلو رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران برگزار شد.

داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، در حاشیه نشست کنشگران اجتماعی  با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مسئولان و شهروندان گفت: مسئله این است که در شهر تهران مسائلی وجود دارد که برای حل آنها هم مدیریت و برنامه‌ریزی مسئولان لازم است و هم اقدام جهادی و همراهی مردم. این دو باید به نحو کامل و احسن انجام شود.

وی با اشاره به چالش‌های اصلی شهر تهران از جمله آلودگی هوا، ترافیک، نظافت شهری و پدیده زباله‌گردی، اظهار کرد: برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک، توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی از جمله مترو، اتوبوس و تاکسی‌های برقی در دستور کار قرار دارد. اما شهروندان نیز باید با کاهش استفاده از خودرو‌های شخصی، در این مسیر همراهی کنند.

گودرزی پدیده زباله‌گردی را زشت خواند و افزود: اگر خانواده‌ها، به‌ویژه بانوان خانه‌دار، تفکیک زباله از مبدا را جدی بگیرند و زباله خشک را در مخازن عمومی قرار ندهند، این پدیده به‌صورت ریشه‌ای حل خواهد شد.

معاون شهردار تهران با اشاره به اقدامات اجرایی شهرداری گفت: برخورد با مراکز بازیافت غیرمجاز، جریمه پیمانکاران متخلف، تجهیز وانت‌ها و اپراتور‌های جمع‌آوری زباله خشک، توسعه سامانه نوماند و طراحی برنامه‌های آموزشی و رسانه‌ای از جمله اقدامات ما است.

وی همچنین از راه‌اندازی بیش از هزار خانه محیط زیست در محلات، مدارس و دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: درصد تفکیک زباله از مبدا در تهران هنوز پایین است و باید با فرهنگ‌سازی، آموزش شهروندی، جشنواره‌ها و رقابت‌های محله‌ای، این شاخص را ارتقا دهیم.

گودرزی در پایان گفت: ما خود را خادم مردم می‌دانیم و با تمام توان در تلاشیم تا شهری دوست‌داشتنی‌تر و تمیزتر داشته باشیم.

انتهای پیام/