صاحبخبر - به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، به همین مناسبت مراسم اصلی ساعت ۴:۳۰ عصر در مرقد سید شهدای امت در بیروت برپا میشود و همزمان آیینهای مشابه در مرقد سید هاشم صفیالدین در منطقه "دير قانون النهر" و مرقد شهید عباس موسوی در منطقه "بلدة النبی شیت" بقاع برگزار خواهد شد.
قرار است در این مراسم شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزبالله سخنرانی کند و ساعت ۶:۲۱ دقیقه شامگاه، لحظه عروج این شهید والا مقام ادای احترام جمعی در سراسر لبنان برگزار شود.
شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل پیشین حزبالله لبنان، در تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۳ هجری شمسی (۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی) در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مقر فرماندهی حزبالله در منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.
در این حمله که با استفاده از ۸۰ تا ۸۵ بمب از جمله بمبهای سنگرشکن انجام شد، چندین ساختمان ششطبقه تخریب شد و علاوه بر سید حسن نصرالله، شماری از همراهان وی نیز به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/∎