شناسهٔ خبر: 75015444 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ظرفیت پرورش ماهی در اردبیل به ۷۰۰ تن رسید‌

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، گفت: در ماه‌های آینده عملیات اجرایی مجموعه پرورش ماهی شرکت کشت و صنعت مغان با ظرفیت ۲۰۰ تن آغاز می‌شود و هم‌ اکنون ۷۰۰ تن ظرفیت پرورش ماهی در سطح استان در حال احداث است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز خلیلی شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد توسعه شیلات استان اردبیل، اظهار کرد: اطلس شیلات استان با رعایت ملاحظات زیست محیطی، منابع آبی و شرایط اقلیمی تدوین خواهد شد و در قالب این اطلس نقاط مستعد برای توسعه شیلات و تولید محصولات آبزی شناسایی و مشخص می‌شود.

وی با اشاره به ارزش غذایی و درمانی محصولات شیلات که از آن به‌ عنوان «معجزه قرن» یاد می‌شود، افزود: رسته‌های خلاق و نوین در حوزه شیلات نیز باید احصا و مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: در ماه‌های آینده عملیات اجرایی مجموعه پرورش ماهی شرکت کشت و صنعت مغان با ظرفیت 200 تن آغاز می‌شود و هم‌ اکنون 700 تن ظرفیت پرورش ماهی در سطح استان در حال احداث است.

خلیلی بر ضرورت راه‌اندازی شهرک شیلات در شهرستان انگوت تأکید کرد و ادامه داد: استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش ظرفیت و بهره‌وری محصولات آبزی امری ضروری است.

وی همچنین از راه‌اندازی کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات آبزی و شیلات در شهرک صنعتی رضی در ماه‌های آینده خبر داد.

انتهای پیام/132/.